Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim 3ab ve 4bb 2 embriyo transferi oldum inşallah belirgindir yarın , bencede görünüyor ama işte başka gözlerden de fikir almak çok iyiÇizgi var
Yarın sabah ilk idrarla yapın belirginleşmiş olacak
Hatta erken gebelik testi alırsanız çok daha net çıkar
Embriyolarınız nasıldı kaçıncı gündü
Sağlıkla devamı gelsin inşallah![]()
Yaa ne kadar güzel, sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallahBen de 4. Gün basladim bundan daha silik çıktı. 6. Gün erken gebelik testinde cok belirgin çıktı. Kan verdim 63tü o Gün. Simdi 17 haftalık ikizlere hamileyim. Hayırlı olsun size de![]()
Merhabaa hayirli olsun insaAllahh, kan testi yaptirdinizmi?Merhaba transferimin 4. Günü , 5. Gün embriyosu transfer oldum idrar testi yaptım çok silik bi 2. Çizgi çıktı gibi ama ben mi öyle görüyorum acaba diyorum, fotoğraf da yüklemeyi bulamadım. 4. Gün test yapan varmi hiç
Merhaba hayır henüz yaptırmadım transfer sonrası 7. Gundeyim , erken gebelik testinde daha belirgin çıktı testimMerhabaa hayirli olsun insaAllahh, kan testi yaptirdinizmi?![]()
Bende 7. Gun hem testte hem kanda ogrenmistimmMerhaba hayır henüz yaptırmadım transfer sonrası 7. Gundeyim , erken gebelik testinde daha belirgin çıktı testim
Bende 7.
2 kimyasal gebelik geçmişim var o yüzden beta takibi yapmaktan da korkuyorumBende 7. Gun hem testte hem kanda ogrenmistimmgidip kan verebilirsiniz bencee
inşallah Rabbim Ramazan ayı hürmetine bu sefer kucağıma almayı nasip eder. 6.ve 7. gün teslerimin resmini ekledim koyulaşma yok gibiKotuyu aklina getirmee bisey olmayacak insaAllah bu sefer![]()
benim 9. günümde bu kadar koyuluk vardı.3. gün embriyosu.inşallah Rabbim Ramazan ayı hürmetine bu sefer kucağıma almayı nasip eder. 6.ve 7. gün teslerimin resmini ekledim koyulaşma yok gibi
Koyuluk goruyorumm ama testlerden takip etmee bence hic o dahada kafa karistiririnşallah Rabbim Ramazan ayı hürmetine bu sefer kucağıma almayı nasip eder. 6.ve 7. gün teslerimin resmini ekledim koyulaşma yok gibi
inşallah Rabbim Ramazan ayı hürmetine bu sefer kucağıma almayı nasip eder. 6.ve 7. gün teslerimin resmini ekledim koyulaşma yok gibi
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım çok emek gerçekten tüp bebek annesi olmakbenim 9. günümde bu kadar koyuluk vardı.3. gün embriyosu.
içini ferah tut. ben de aynı korkuyla başladım. bir kimyasal var. bugün 2. kanda iki kat artışı gördüm.
Cuma günü kan baktıracam inşallah dua edinKoyuluk goruyorumm ama testlerden takip etmee bence hic o dahada kafa karistirirBi kac gun sonra kandan baktirirsin insaAllah
![]()
Teşekkürler cumaya kadar idrar yapmam artık cuma direk kan vericemBenimde koyulaşma yok gibi görünüyordu bence artık idrarda bakma kanda devam et daha iyi olur. Hayırlı olsun![]()
Benim kanamam başladı kan verdim çok üzgünümBende 7. Gun hem testte hem kanda ogrenmistimmgidip kan verebilirsiniz bencee
Ya gercektenmiiBenim kanamam başladı kan verdim çok üzgünüm