Transferin 4. Günü

Bugün 5. Günüm bende gün sayıyorum..sabaha karşı rüyamda bebeklerin iz tutunamadı diyor bir görevli bana benmde umudum yoktu diyorum..Sanki bilinçaltım hazırlık yapıyor...Rabbim hayırlı kullar yaratsın kendine ve onları bizlere emanet eder inşallah..
Belli olmaz cnm biz aynı gün trasfer olduk senle ben dün idrar testi yaptım negatif yarın bidaha yapacağım oğlumda 6. Gün çıkmıştı

Merhaba arkadaşlar o belirtiler malesef ilaçlardan...
2 negatif tüp bebek deneyimim var ve benimde belirtilerim vardı.. kesin tuttu diye gezdim 12. Güne kadar... Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

Bugün 5. Günüm bende gün sayıyorum..sabaha karşı rüyamda bebeklerin iz tutunamadı diyor bir görevli bana benmde umudum yoktu diyorum..Sanki bilinçaltım hazırlık yapıyor...Rabbim hayırlı kullar yaratsın kendine ve onları bizlere emanet eder inşallah..

Inşallah rüyaların tersine çıkar... inşallah tutunmuşdur.. sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah..

Belli olmaz cnm biz aynı gün trasfer olduk senle ben dün idrar testi yaptım negatif yarın bidaha yapacağım oğlumda 6. Gün çıkmıştı
Bende akşam yaptım dördüncü gün oluyor negatif..Ama baya erken farkındayım ..yarın aile hekiminden hcg istiycem yazarmisin sonucu 6. gün olcak...

Canlm kacinci gunde idrarinde cikti lutfen solermisin
Benim 5nci gun embriyosu. Bugun transferin 6nci gunu. Ve erken gebelik testi yapti negatif cikti.
Cnm 6. Gün çıktı normal gebelik testinde erken gebelik testimde çıkmadı kan verdim 16 çıktı
8. Günüm kan 51 çıktı ama şimdi wc gittim pembe akıntı geldi korktum

cnm naptın tekrar kan verdin mi🙏🙏🙏❤❤❤

Cnm 6. Gün çıktı normal gebelik testinde erken gebelik testimde çıkmadı kan verdim 16 çıktı
8. Günüm kan 51 çıktı ama şimdi wc gittim pembe akıntı geldi korktum
Rabbim korusun bebeginizi. Yani hala imut etmelimiyim sence sonuc degisebilirmi . Silkk bile cikmadi

Verdim canm bu değer daha düşüktü ..Hiç tutunamamış bebeklerm inşallah senin herşey yolunda gider.. dondurulmuşları baharda koydurabilirim hayırlısı artık..
:KK61: üzüldüm cnm Hakkımızda hayırlısı benimde şimdi wc de pembe lekelenmem oldu korktum doktorum korkma dedi ama kasıklarım ağrıyor

Şu an birebir aynı şeyi yaşıyorum insaAllah pozitif görmüştürsünüz

Sizin belirtileriniz var mıydı

Back
X