Merhabaaa benimde 12 Nisan'da transferim oldu hastanede 40 dk falan yattım sonra çıktım 1 saatlik yola gittim o gün çok fazla kalkmadim ama sonraki günler hiç yatmadım ara ara dinlendim çok ayakta kalınca kasık ağrım bel ağrım oluyor . Aşırı derecede gazim var afedersiniz hem Altan hem üstten korkuyorum çok 8 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem 1 embriyo transferi yapıldı kaliteli dediler ve transfer mükemmel geçti dediler falan ama bilmiyorum Allah ol der ve olur . Bunlar dışında bir belirtim uok zaten bir belirti aramıyorum çok saçma olurdu ilaçlar en büyük belirti sebebi . Sonuç ne olur bilmiyorum tek bildiğim çok zorlu bir süreç olduğu hem maddi hem manevi anlamda bizi çok yıprattı . Tekrar yaptirabilirmiyiz hiç sanmıyorum inşallah gerek kalmaz ve bebeğim benimledir isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim
Tum duygularimiz yasadiklarimiz ayni ama ben ilac igne kullanmiyorum ve bogurlerim agriyor kabizda degilim ama bilmiyorum gercekten bos cikarmason allahm emeklerimizi insallah
Tum duygularimiz yasadiklarimiz ayni ama ben ilac igne kullanmiyorum ve bogurlerim agriyor kabizda degilim ama bilmiyorum gercekten bos cikarmason allahm emeklerimizi insallah