Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferimiz aynı gün olmuş canım Allah'ım hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallahMerhaba kizlar transfer oldm 12 nisanda bugun 5 gunum kasik agrim bogurlerim agriyor normal mi ?
Amin insallah canim senin nsl geciyorTransferimiz aynı gün olmuş canım Allah'ım hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
Hiç belirti aramıyorum çünkü biliyorum ki ilaçların etkisi ile vücutta bı çok şey oluyor zaten. Nasipse cuma günü kan vericemAmin insallah canim senin nsl geciyor
Merhaba ben ilac kullanmiyorum folikasit ve d vitamini haricHiç belirti aramıyorum çünkü biliyorum ki ilaçların etkisi ile vücutta bı çok şey oluyor zaten. Nasipse cuma günü kan vericem![]()
Doktorunuz vermemiş olabilir neye göre onu bilemiyorumMerhaba ben ilac kullanmiyorum folikasit ve d vitamini haric
Benimde dondurulmuş canım doktoruna güveniyorsan sorun yok. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahBenim dogal kalinlasma ypti yani bide dondurulmus embriyo transferi
Ben estrofem sabah akşam kullanıyorum vajinal tablet sabah öğle akşam . Folik asit vitamin coraspirin de kullanıyorum günde 1 tane .Merhaba ben ilac kullanmiyorum folikasit ve d vitamini haric
Tum duygularimiz yasadiklarimiz ayni ama ben ilac igne kullanmiyorum ve bogurlerim agriyor kabizda degilim ama bilmiyorum gercekten bos cikarmason allahm emeklerimizi insallahBen estrofem sabah akşam kullanıyorum vajinal tablet sabah öğle akşam . Folik asit vitamin coraspirin de kullanıyorum günde 1 tane .
Amin canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah Ramazani şerif hurmetineTum duygularimiz yasadiklarimiz ayni ama ben ilac igne kullanmiyorum ve bogurlerim agriyor kabizda degilim ama bilmiyorum gercekten bos cikarmason allahm emeklerimizi insallah