- 22 Mart 2021
- 80
- 22
- 18
- 27
- Konu Sahibi minikbirii
Arkadaşlar transferin 6.günü sonuç negatif çıktı geçen tüp bebek denememde pozitifti 6.gün acaba bu sefer negatifmi oldu gerçekten başına gelen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embriyosuCanım bence erken benimde bugün 6. Günüm ama doktor 8 kasımda test istedi şimdiden moralini bozma hele ki 3.gün embriyosu ise daha da erken diye düşünüyorum
Olsun bence yinede erken doktorun nezaman test yapmanı istediyse ozamana kadar çıkan negatifi takma kafana üzülüp stres yapıp üzme bebişini5.gün embriyosu![]()
Merhaba sonucunuz ne ciktiKizlar bugün 7 günüm ve kan testim negatif çarşamba günü test günüm erkenmidir benimde 5 gün embriyosydu ilaçları fln bırakmayı düşünüyorum çarşambaya kdr yükselmez diye
Kizlar bugün 7 günüm ve kan testim negatif çarşamba günü test günüm erkenmidir benimde 5 gün embriyosydu ilaçları fln bırakmayı düşünüyorum çarşambaya kdr yükselmez diye
Merhaba arkadasim benimde negatif oldu yedinci günü zaten negatifti 9 uncu günü tescilledim gene negatifBenimde 7. Günü negatif test sonucum geldi 1.20 ilaçlarımı bırakalı 5 Gün oldu adette olamadım sizi merak ettim sonucunuz ne oldu.
Merhaba negatif kesinleşti benim cnmMerhaba sonucunuz ne cikti
Bidahaki sefereeMerhaba negatif kesinleşti benim cnm
Adet ne zaman olunur benimde olumsuz sonuçlandı carsmwba bıraktım ilaçlarıAmin hayırlısıyla![]()
Hayırlısı olsun nasip ben bidaha test te yapmadım bekliyorum adetim gelsin diye ilk denememde ertesi gün olmuştu bunda gelmedi bir türlü isteMerhaba arkadasim benimde negatif oldu yedinci günü zaten negatifti 9 uncu günü tescilledim gene negatifben tam gününde oldum canım ilaçi bırakmadan
Bende salı günü bıraktım ilaçlarımı henüz olamadım bekliyorum.Adet ne zaman olunur benimde olumsuz sonuçlandı carsmwba bıraktım ilaçları
Söylenen günde test yapın bence ben erken yaptım ama mutlaka dedikleri gundede test verdimHayırlısı olsun nasip ben bidaha test te yapmadım bekliyorum adetim gelsin diye ilk denememde ertesi gün olmuştu bunda gelmedi bir türlü iste
Transfer tarihim 25 Ekim test tarihim 2 Kasım doktorum erken verdi bu test tarihini aslında niye bilmiyorum.Söylenen günde test yapın bence ben erken yaptım ama mutlaka dedikleri gundede test verdim
Benimde aynı gündü cnm 3 Kasım'da test gunumdu az çok yedinci günü çıkıyor die okudum burda kan testi verdim negatifti gününde yine verdim yine negatif nasipTransfer tarihim 25 Ekim test tarihim 2 Kasım doktorum erken verdi bu test tarihini aslında niye bilmiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende salı günü bıraktım ilaçlarımı henüz olamadım bekliyorum.