Transferin 6.günü beta

minikbirii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
22
18
27
Arkadaşlar transferin 6.günü sonuç negatif çıktı geçen tüp bebek denememde pozitifti 6.gün acaba bu sefer negatifmi oldu gerçekten başına gelen varmı

Canım bence erken benimde bugün 6. Günüm ama doktor 8 kasımda test istedi şimdiden moralini bozma hele ki 3.gün embriyosu ise daha da erken diye düşünüyorum

En erken 9. Gün yapın testi.Zaten 2 güne bir artmış mı diye tekrar yapmanız gerekecek.6. Günde belli olmayabilir.

Kizlar bugün 7 günüm ve kan testim negatif çarşamba günü test günüm erkenmidir benimde 5 gün embriyosydu ilaçları fln bırakmayı düşünüyorum çarşambaya kdr yükselmez diye

Kizlar bugün 7 günüm ve kan testim negatif çarşamba günü test günüm erkenmidir benimde 5 gün embriyosydu ilaçları fln bırakmayı düşünüyorum çarşambaya kdr yükselmez diye

Benimde 7. Günü negatif test sonucum geldi 1.20 ilaçlarımı bırakalı 5 Gün oldu adette olamadım sizi merak ettim sonucunuz ne oldu.

Benimde 7. Günü negatif test sonucum geldi 1.20 ilaçlarımı bırakalı 5 Gün oldu adette olamadım sizi merak ettim sonucunuz ne oldu.
Merhaba arkadasim benimde negatif oldu yedinci günü zaten negatifti 9 uncu günü tescilledim gene negatif 😅 ben tam gününde oldum canım ilaçi bırakmadan

Merhaba arkadasim benimde negatif oldu yedinci günü zaten negatifti 9 uncu günü tescilledim gene negatif 😅 ben tam gününde oldum canım ilaçi bırakmadan
Hayırlısı olsun nasip ben bidaha test te yapmadım bekliyorum adetim gelsin diye ilk denememde ertesi gün olmuştu bunda gelmedi bir türlü iste

Back
X