Baya umutlanmistim açıkçası ama işte maalesef bu da oldu bisiler olabiliyormuş demek ki diye avutuyorum kendimiAy merakla baktım son sayfaya olsun demekki zamanı degil inşallah tez zaman da nasip olur hüç canını sıkma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya umutlanmistim açıkçası ama işte maalesef bu da oldu bisiler olabiliyormuş demek ki diye avutuyorum kendimiAy merakla baktım son sayfaya olsun demekki zamanı degil inşallah tez zaman da nasip olur hüç canını sıkma
Daha ilk negatif sonuçta gücüm kalmadi ne zaman denerim hiç bilmiyorum.. inşallah güzel sonuçlar alirsiniz sizlerTekrar denersin bak arkadaşlarımız yazıyor ben hep okuyorum defalarca deniyorlar umutla kucakları doluyor bizim de dolacak Allah’ın izniyle
Hep beraber inşallah üzme kendini yakın zamanda tekrar etme gücün olur inşallahDaha ilk negatif sonuçta gücüm kalmadi ne zaman denerim hiç bilmiyorum.. inşallah güzel sonuçlar alirsiniz sizler
Çok teşekkürlerHep beraber inşallah üzme kendini yakın zamanda tekrar etme gücün olur inşallah
Benim bugün 7. Günüm cuma günü testim var Allah nasip eder inşallahÇok teşekkürlerSiz kaçıncı gününüzdesiniz şu an?
İnşallahBenim bugün 7. Günüm cuma günü testim var Allah nasip eder inşallah
Doğru söylüyorsun. Aslında buradaki tüm kadınlar birbirine destek olmaya umut aramaya çalışıyor ama başkalarının belirtileriyle kıyasladı mı insan daha düşünceli stresli oluyor bende ilk günlere göre daha az bakmaya çalışıyorumİnşallahSaçma gelicek ama burda belirti aramazsaniz daha çabuk geçebilir zaman
Ben bidaha denemeye kalkarsam buraya bakmicagim kesin her yazılana tamam bu benim dedim bundan dolayı daha cok stres oldum
![]()
Açıkçasi ben transferin ilk gününden beri uzanıp burayi okuyordumDoğru söylüyorsun. Aslında buradaki tüm kadınlar birbirine destek olmaya umut aramaya çalışıyor ama başkalarının belirtileriyle kıyasladı mı insan daha düşünceli stresli oluyor bende ilk günlere göre daha az bakmaya çalışıyorum![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu bende 7. Gün test yaptım erken test benimde negatif çıktıda 10. Gündeyim şimdi test günümü bekliyorumBende cuma transfer oldum bugün haftası 7 gün oldu az önce test yaptım tek çizgi umudum azaldı
Merhaba yukarda yazdim ama pozitif oldu sonra değerler düştü maalesefMerhaba sonucunuz ne oldu bende 7. Gün test yaptım erken test benimde negatif çıktıda 10. Gündeyim şimdi test günümü bekliyorum
Aa kusura bakmayın hakkınızı helal edin rabbim inş tez zamanda tekrar sağlıklıca nasip etsinİns
Merhaba yukarda yazdim ama pozitif oldu sonra değerler düştü maalesef
Estağfurullah, çok teşekkürler Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasınAa kusura bakmayın hakkınızı helal edin rabbim inş tez zamanda tekrar sağlıklıca nasip etsin
Amin inş yok yarın vericem inş kan testimiSiz ne yaptınız test verdiniz mi ins güzel sonuçlar alirsiniz
Allah razı olsun inş hepimiz güzel haberler alırız ümidinizi yitirmemesi çalışın.biliyorum çok zor ama Ümit etmekten başka elimizden gelen bişey yokAmin inş yok yarın vericem inş kan testimi