transferin 6. gunu kan testi yaptırsam çıkar mı yada idrar testi?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
arkadaşlar dayanmam gerekiyor biliyorum ama çok heyecan yaptım
hayatımda o kadar duzensiz giden sey var ki onların benimle olmasına çok ihtiyacım var
bugun transferin 6 gunu test yapsam bişey çıkar mı
onların döllenmesininde 9 gunu
lütfen yardım edin ama kızmayın bana :Saruboceq::sinifsinif:

bence 8. gunu yap en azından sımdı erken bence ama 8 de mutlaka bı sey cıkar benım bugun 8 ama ben 10. gun yapcam

canım kanda suan cıkabılır ama ıdrarda cıkmayabılır oyuzden bence 2 gun daha bekle kan testı yaptır bosuna uzulme ıhsallah hayırlı haberler alırsın

canım benım 7.günü ne kanda nede idrarda bişey çıkmamıştı yanı negatıftı.10.günü herikisinide yaptırdıgımda pozitifi gördüm bence 2 gün daha bekle derım

sağolun arkadaşlar oyalanmaya çalışıcam peki
çok teşekkür ederim
ama elimde degil işte
onların benimle olması hayatımdaki butun olumsuzlukları silecekmiş gibi geliyor guç alıyorum
inşallah hepimiz kavuşacagız meleklerimize

hayatım yapma
ben bu hatayı yaptım sen yapma
inan insan stres yapıyo
ben yapmasaydım belki de bebişim tutunacaktı sımsıkı
inan 12. gün bakın demeleri boş değil....

evet çok haklısın ccanım benim ama ben çok panik atak oldum sanırım
nedense herşeyi işi falanda çok stres yapmaya başladım ve herşey sanki onları etkiliyor gibi geliyor bana
sanki onları ilk gunlar daha çok hissediyordum
son iki gundur hissedemiyorum gibi geliyor
agrım oluyordu şimdi kesildi agrım
kafayı yememek için allahım sabır versin hepimize beklemek çok zor ve agır

canım benım 7.günü ne kanda nede idrarda bişey çıkmamıştı yanı negatıftı.10.günü herikisinide yaptırdıgımda pozitifi gördüm bence 2 gün daha bekle derım

ben kan derım denız
nasıl nyanı sen 7. gun yaptın kanı kac cıktı 10 da kac cıktı cok merak ettım acıkcası

arkadasım 7.günü hiç bişey çıkmadı yanı gebelık yok dedi laborant kız.10.gün yaptıgımda 116 çıktı 12.günde 516 olmuştu ve ikizlere hamıleyım suan allah nasıp ederse hatta 10.gün önce idrar testı yaptım baktım 2.çizgi çok silik hemen merak edıp hastaneye kan verdım ve çıktı böyle yanı

ağrıya mağrıya bakmıyo arkadasım kendını dinleme derım bende hiçbi belırtı olmadı ağrı falan tık yoktu yanı baktım hamıleymısım

denizcim sabret biraz guzelim bak kafanı dağıtabilmek için çalışmaya başladın ama sen bu şekilde çok yıpratıyorsun kendini. ne 8 ne 10. gun 12. gun yap. o zamana kadar da sabret lutfen. eger iste kendini oyalayamıyorsan izin al git evine yat kitap oku. yada ne bileyim bir iki yakın arkadasini cagir onlar dagitsin kafani tedavi ve bebek haricinde birseylere konsantre ol... lutfen canım boyle eziyet etme kendine. hadii tamam mı

Deniz cim
en başından beri seni zaman zaman takip ediyorum. Her aşamasında çok stres yapıyorsun bence bu bebişler için zararlı olabilir...
Ne kan ne de idrar yapma boşuna, 10. günden evvel eğer ikiz ya da üçüz tutunma olmamışsa hiçbiri kolay kolay çıkmıyor. üzüldüğünle ve boşuna erkenden ağladığınla kalırsın. tabii kolay değil beklemek biliyorum ama ben 13 gün bekledim. Olmuyor diye bir şey yok. Lütfen kendini de bebişlerini de yorma. azıcık daha sabır...

of offfff
ben başka şeylerede kafama çok takıyorum
biraz borcum var
onları nasıl toparlayacagım diye dee kafama çok taktım hepsi üst üste geldi

canım bak benimde bugun 9.günüm aklımdan bile geçirmiyorum test yapmayı neden çünkü umudum var ve onlarıda o yaşatacak sabret ve rabbime dua et nasipse yarın idrarda yapmayı düşünüyorum ama kesin bişeyde demiyorum bakalım yarında kendimi oyalayabilirsem tabi hala dinleniyorum yatakta benimde ilk denemem olduğu için sizler gibi arkadaşların desteğiyle vakitgeçiriyorum...

denizcim.............canım kardeşim...........
kız yapma bekle.....şurda 4 gün sonrasına ne kalmış.....10 olunca yap........hadi anneleri üzme bebişleri şimdi herşeyi kafana takıpta.......

kızlar benım bugun 8. gunum dayanamayıp test yaptım 2.2 cıktı sızce bu yukselırmı prenses sen 7. gun yapıp negatıf demısın acaba kactı bılıyonmu 10.gunde yaptırcam bakalım kac cıkar

çıkmaz canım.. çıksa da yanıltıcı olabilir ..
çünkü çatlatma ğnesi Hcg hormonu içerdiğinden Bhcg testinde belllllki çıkar sayı , idrar testindeyse çıkmaz, kendimden biliyorum ..
benim 11. gün regl gibi kanama olunca koştur koştur yaptırdık BHcg testini ve sonuç 207,5 ve ikizlere hamleyken o akşam geç vaktte yaptığım idrar testinde ikinci çizgi o kaddddar silik çıkmıştıki anlatamam ..
o yüzden sabret en azından 10. güne kadar , o gün de gider BHcg yaptırırsın yerimseniben
inşallah hayırlısıyla olumlu souçlanır denemen , Allah yardımcın olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…