Transfer gununu sayma. Bugun 5. Gunun cok erken yapmissin testi bekle biraz. Hayirlisi olsunMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 10 nisanda transfer oldum belirti sıfır bugün erken gebelik testi yaptım belki hayatlet çizgi görürüm diye koca bir negatif aldım test günüm 19 nisan aranızda bu durumda olup betası yuzkselen oldumu aceba bu arada bana 5. Gün embriyosu koyuldu 5AA kalitede cevap verenlere şimdiden tesekkur ederim.
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun bu sitede aynı benimgibi olup silik çizgileri görünce bendede çıkar sandım pişman oldum çok saolun cevabınız için.Transfer gununu sayma. Bugun 5. Gunun cok erken yapmissin testi bekle biraz. Hayirlisi olsun
Benimde 5. Gün 5AA kalitede koyuldu transfer hariç 6. Günde bile 2. Çizgiyi silik gördüm korkmayın bebeğinizi sizinledir insallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallahMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 10 nisanda transfer oldum belirti sıfır bugün erken gebelik testi yaptım belki hayatlet çizgi görürüm diye koca bir negatif aldım test günüm 19 nisan aranızda bu durumda olup betası yuzkselen oldumu aceba bu arada bana 5. Gün embriyosu koyuldu 5AA kalitede cevap verenlere şimdiden tesekkur ederim.
Amin inşallah kardeşim cümlemiz inşallah çok zorlu yıpratıcı bir süreç rabbim bu yolda emek edip mücadele edenlere yardım etsin inşallah bende hiçbir belirti yok suana kadar sizde varmıydı acebaBenimde 5. Gün 5AA kalitede koyuldu transfer hariç 6. Günde bile 2. Çizgiyi silik gördüm korkmayın bebeğinizi sizinledir insallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah
Bende sadece arada kasık batması ve bel ağrısı oldu onun harici bende hiç bisey hissetmiyorum ama buda normalmisAmin inşallah kardeşim cümlemiz inşallah çok zorlu yıpratıcı bir süreç rabbim bu yolda emek edip mücadele edenlere yardım etsin inşallah bende hiçbir belirti yok suana kadar sizde varmıydı aceba
Rabbim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizim gibi bekleyenlerede anne olabilmeyi nasip etsin inşallahBende sadece arada kasık batması ve bel ağrısı oldu onun harici bende hiç bisey hissetmiyorum ama buda normalmis
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah pozitif haberlerini alırsınız
Amin inşallah bende 25 nisan da trasfer oldum iki gün sırt ağrısı oldu ondan sonra hiç bir şey yok inşallah tutmuşturRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah pozitif haberlerini alırsınız
Test yaptınız mı hiç evde/ ben de 25 Nisan da 2 adet dondurulmuş embriyo koyuldu. Transfer günü hariç 4.gun test yaaptim negatif çıktı. Şimdi bı daha yapmaya korkuyorumAmin inşallah bende 25 nisan da trasfer oldum iki gün sırt ağrısı oldu ondan sonra hiç bir şey yok inşallah tutmuştur
Hayır yapmadım hicTest yaptınız mı hiç evde/ ben de 25 Nisan da 2 adet dondurulmuş embriyo koyuldu. Transfer günü hariç 4.gun test yaaptim negatif çıktı. Şimdi bı daha yapmaya korkuyorum
Benimde 26 Nisan 3.günn embriyosu transfer yapıldı 9unda kan vericem zor tutuyorum kendimi test yapmamak içinTest yaptınız mı hiç evde/ ben de 25 Nisan da 2 adet dondurulmuş embriyo koyuldu. Transfer günü hariç 4.gun test yaaptim negatif çıktı. Şimdi bı daha yapmaya korkuyorum
Ben bugün 7.gunde dayanamadım yine test yaptım. Silik çıktı. 7.gunde çıkmadığı da oluyormuş. Herkesin farklı ilerliyor test günü gelene kadar moral.bozmamak gerekiyor benceBenimde 26 Nisan 3.günn embriyosu transfer yapıldı 9unda kan vericem zor tutuyorum kendimi test yapmamak için4 gündür adet ağrısı gibi bir ağrı geliiippp gidiyor
Erken gebelik testi mi yaptınBen bugün 7.gunde dayanamadım yine test yaptım. Silik çıktı. 7.gunde çıkmadığı da oluyormuş. Herkesin farklı ilerliyor test günü gelene kadar moral.bozmamak gerekiyor bence
Merhaba öncelikle kaçıncı gün embriyosuydu suan kaçıncı gününüzMrb arkadaş cuma günü test günüm hiç belirtim yok kafayı yicem taze trasfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?