25 nisan da trasfer oldum 5gun embryosuMrb arkadaş cuma günü test günüm hiç belirtim yok kafayı yicem taze trasfer oldum
Allah allah şaşırdım benimkide 5.gün embriyosuydu transfer günude dahil 9.gün test günündü sizin beta hcg nize bakılmış olunması lazımdı dün veya bugün bide her insan her bünye aynı olmuyo kendini çok iyi tanıyan ve dinleyen birisi olarak belirtim olmamasından tutmadığını anlamıştım ben inşallah sizinki belirti olmayıp tutanlardan olur insallah bebişiniz sizinledir sonucu buraya yazarsanız sevinirim mutlu haberler bekliyorum sizden25 nisan da trasfer oldum 5gun embryosu
Mrb arkadaş cuma günü test günüm hiç belirtim yok kafayı yicem taze trasfer oldum
Merhaba benimde cuma günü test günüm bugün erken gösteren testlerden alıp yaptım birşey çıkmadıMrb arkadaş cuma günü test günüm hiç belirtim yok kafayı yicem taze trasfer oldum
Allah allah şaşırdım benimkide 5.gün embriyosuydu transfer günude dahil 9.gün test günündü sizin beta hcg nize bakılmış olunması lazımdı dün veya bugün bide her insan her bünye aynı olmuyo kendini çok iyi tanıyan ve dinleyen birisi olarak belirtim olmamasından tutmadığını anlamıştım ben inşallah sizinki belirti olmayıp tutanlardan olur insallah bebişiniz sizinledir sonucu buraya yazarsanız sevinirim mutlu haberler25 nisan da trasfer oldum 5gun embryosu
Ay var gibi hadi inşallahEki Görüntüle 3587531 kizlar bugün transferinin 7 . günü testim böyle çıktı sizce varmi
Bazı insanların betası geç kana karısıyo inşallah tutunmustur rabbim hicbirimizin kucağını boş koymasınMerhaba benimde cuma günü test günüm bugün erken gösteren testlerden alıp yaptım birşey çıkmadı
Amin inşallahBazı insanların betası geç kana karısıyo inşallah tutunmustur rabbim hicbirimizin kucağını boş koymasın
Testte cıkmaz kı cok erken kanda bıle yenı yenı bellı oluyodur yani 9. Gunden asagı yapma o da kan testı ıcınMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 10 nisanda transfer oldum belirti sıfır bugün erken gebelik testi yaptım belki hayatlet çizgi görürüm diye koca bir negatif aldım test günüm 19 nisan aranızda bu durumda olup betası yuzkselen oldumu aceba bu arada bana 5. Gün embriyosu koyuldu 5AA kalitede cevap verenlere şimdiden tesekkur ederim.
Merhaba sonucunuzu merak ettim bende 7.günde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştıMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 10 nisanda transfer oldum belirti sıfır bugün erken gebelik testi yaptım belki hayatlet çizgi görürüm diye koca bir negatif aldım test günüm 19 nisan aranızda bu durumda olup betası yuzkselen oldumu aceba bu arada bana 5. Gün embriyosu koyuldu 5AA kalitede cevap verenlere şimdiden tesekkur ederim.
Malesef negatifMerhaba sonucunuzu merak ettim bende 7.günde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?