Orda hangi doktorlarla gorustunuz sorun neydi?Ayy İnşAllah o kadar heyecanlı bir süreç ki.Azerbaycandan Türkiyeye tüp bebek için gelmiştik.Allah hiç kimsenin umudunu boşa çıkarmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda hangi doktorlarla gorustunuz sorun neydi?Ayy İnşAllah o kadar heyecanlı bir süreç ki.Azerbaycandan Türkiyeye tüp bebek için gelmiştik.Allah hiç kimsenin umudunu boşa çıkarmasın.
Ankarada Doç.Dr.Muammer Doğan.Bizde eşimden kaynaklı problemdi azosperm-di teşhisi 12-13 canlı bulunuyordu.Orda hangi doktorlarla gorustunuz sorun neydi?
Allah yardimcin olsun :) mutlaka paylasAnkarada Doç.Dr.Muammer Doğan.Bizde eşimden kaynaklı problemdi azosperm-di teşhisi 12-13 canlı bulunuyordu.
Evet kan tahlilinden sonra artık bir az daha rahatladım.Demek silik çizgiler boşa değilmiş.Her gün yaptığım testler koyulaşıyordu bir az da ondan anlamışdım.Ewet kesinlikle hamissin canim gbelik olmadi Aman cikmi zaten ama en iyi sonuc kan testi
Tatlm ben 9 gun hem kan verdim hem idrar yaptim silik cikti var la yok arasi yaa kalp atisini duydumda tekrar bi test aldirdim esime saklamak icinn bildin kopkoyu cikti yani bebisin seninle kan ver icin ragat etsinEvet kan tahlilinden sonra artık bir az daha rahatladım.Demek silik çizgiler boşa değilmiş.Her gün yaptığım testler koyulaşıyordu bir az da ondan anlamışdım.
Kan tahlilini bu gün verdim canım 523 çıktı.Siz de İnşAllah sağ salim kucağınıza alın bebişinizi.Tat
Tatlm ben 9 gun hem kan verdim hem idrar vildin sikik cikti var la yok arasi yaa kalp atisini duydumda tekrar bi test aldirdim esime saklamak ocon bildin kopkoyu cikti yani bebisin seninle kan ver icon ragat e
Isallah canim biz 2 bucuk ay olmayolunda ilerliyoeuz ikizlerimle tek yumurta ikizlerim.olacak allah nasip eder iseeKan tahlilini bu gün verdim canım 523 çıktı.Siz de İnşAllah sağ salim kucağınıza alın bebişinizi.
Burada bana cevap yazan herkese teşekkür ederim.Bu gün kan tahlili yaptırdım 523 çıktı bu da hamilelik demekmiş iki gün sonra yeniden tahlil yapılacak iki kat artmalıymış İnşAllah.Allah isteyen,bekleyen her kese nasip etsin.
Çook teşekkür ederim.Darısı bütün istiyenlere İnşAllah.Evet aslında 13.gün vermeliydik.Ama bir gün daha dayanamadım.)))Canim gözün aydın. Maşallah çok güzel çıkmış değerin. Ikizler mi geliyor inşallah. 3.gün embriyosuydu değil mi? 12.günde sonuç çıkıyor demek ki.
Çook teşekkür ederim.Darısı bütün istiyenlere İnşAllah.Evet aslında 13.gün vermeliydik.Ama bir gün daha dayanamadım.)))
Yüzde 60 artmış Canım sıkıntı olmaz inşallah sağlıkla gelsin bebişinKızlar 14. gün değerim 912 çıktı 12.gün 523 çıkmışdı yani iki katı deyil.Doktorum iyi dedi.Ama ben çok endişeliyim değeri böyle olup normal devam eden var mı?