- 28 Aralık 2021
- 175
- 72
- 18
- Konu Sahibi logaritmik
-
Kimse yokmu arkadaşlarBenimle aynı durumu yaşayan var mı 7.günü beta hcg 1 çıktı transfer günü sayarsak 8.gün
Beşinci gün embriyosu 2 tane çıkmazmı kanda bu üçüncü denemem3.gün embriyosu ise kanda cıkması için erken. Blast embriyo olupta 10.günden sonra pozitife donen hikayeler okumustum. Test gununuzu bekleyin ve ilaclara devam edin lutfen.
Erken test yapmak negatif cıkınca psikolojik olarak yıkıntı sebebi oluyor ve ilaclara devam etmek cok zor geliyor üstüne stres ve uzuntu ekleniyor..
Dediğim gibi test gununde tekrar isteyecek drunuz zaten, bu sonucu kabul etmez. İki tane koyulmuş olabilir ama belki biri tutmuştur beta sonradan artacaktır. Buna benzer hikayeler okudum, ins bebeginiz sizinledir.Beşinci gün embriyosu 2 tane çıkmazmı kanda bu üçüncü denemem
Teşekkür ederimDediğim gibi test gununde tekrar isteyecek drunuz zaten, bu sonucu kabul etmez. İki tane koyulmuş olabilir ama belki biri tutmuştur beta sonradan artacaktır. Buna benzer hikayeler okudum, ins bebeginiz sizinledir.
Merhaba 8.gun kanda cikti kimyasal gebelikmis demişsiniz ya değer kaçtı acaba hcg kac çıkmıştı o zamanMerhaba ben ilk transferimde 7.günde idrar testi yapmıştım pozitif çıkmış erken idrar testi olanlardan,ikinci transferimde 8.gün kanda çıkmıştı fakat düştü değerim kimyasal gebelik oluştu, 3.transferimde idrardada testtede çıkmadı sonuç negatifti bence 12.günü bekleyin biliyorum merak ediyorsunuz heyecanlısınız benim fikrim beklemenizden yana :) inşallah bebeğiniz sizinledir
Merhaba değer 13 çıkmıştı fakat bir kaç gün sonra düşmüştüMerhaba 8.gun kanda cikti kimyasal gebelikmis demişsiniz ya değer kaçtı acaba hcg kac çıkmıştı o zaman
Benim bugün 10. Gun hcg 41 çıktı 2 gün önce işe 35 idi. Sizin bir fikriniz varmi ve bugün kanama başladı birazMerhaba değer 13 çıkmıştı fakat bir kaç gün sonra düşmüştü
Kanamanız yoğun ve kırmızı bir şekilde mi ?Benim bugün 10. Gun hcg 41 çıktı 2 gün önce işe 35 idi. Sizin bir fikriniz varmi ve bugün kanama başladı biraz
Beta hormonunuz düşmemiş açıkçası bazen düşük olupta yükselebiliyor veya yüksekkkende düşebiliyor yani bu o kadar değişen ve net olarak belli olmayan bir şeyki ne desem doğru olmaz, zaten iki gününüz kalmış test gününe bence biraz daha sabredin ilaçlarınızı kullanmaya devam edin inşallah bebeğiniz size sımsıkı tutunurBenim bugün 10. Gun hcg 41 çıktı 2 gün önce işe 35 idi. Sizin bir fikriniz varmi ve bugün kanama başladı biraz
Çok teşekkür ediyorum çok incesiniz inşallah güzelce tutunur. Kanama varken hcg yükselir mi acaba ilk defa başıma geliyor merak ediyorumBeta hormonunuz düşmemiş açıkçası bazen düşük olupta yükselebiliyor veya yüksekkkende düşebiliyor yani bu o kadar değişen ve net olarak belli olmayan bir şeyki ne desem doğru olmaz, zaten iki gününüz kalmış test gününe bence biraz daha sabredin ilaçlarınızı kullanmaya devam edin inşallah bebeğiniz size sımsıkı tutunur
Kanamanız yoğun ve kırmızı bir şekilde miilk kırmızı geldi
Belki yerleşme kanamasıda olabilir, bende olmamıştı pozitif çıkan sonuçlarda ama herkeste aynı olmayabiliyor bu durum, bence bekleyin bu durum inanınki hiç belli olmuyorÇok teşekkür ediyorum çok incesiniz inşallah güzelce tutunur. Kanama varken hcg yükselir mi acaba ilk defa başıma geliyor merak ediyorum
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaÇok teşekkür ediyorum çok incesiniz inşallah güzelce tutunur. Kanama varken hcg yükselir mi acaba ilk defa başıma geliyor merak ediyorum
İnşallah cok tesekkur ederim:))Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banabunlar zor süreçler anlıyorum sizi Allah gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba süreciniz nasıl ilerliyor merak ettim umarım iyidirİnşallah cok tesekkur ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?