Transferin 7. günü Beta HCG <2 değeri olanlar

Minnos85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
2
0
1
40
Merhaba kızlar. 5. gün embriyosu transferimin 7. gününde sabırsızlıkla kan testi yaptırdım. Beta HCG 2 nin altında olarak çıktı. Doktorum 10.gün kan vermemi söylemişti. Bu şekilde olup değeri sonradan yükselenler var mı? Ben umutsuzum açıkçası :KK43:

Merhaba kızlar. 5. gün embriyosu transferimin 7. gününde sabırsızlıkla kan testi yaptırdım. Beta HCG 2 nin altında olarak çıktı. Doktorum 10.gün kan vermemi söylemişti. Bu şekilde olup değeri sonradan yükselenler var mı? Ben umutsuzum açıkçası :KK43:
Merhaba sonucun nedir? Benimde öyle

Merhabalar arkadaşlar ben transfer dahil 8. Gününde test yaptırdığımda 150lerdeydi

Çok üzgünüm. Çok dua ediyorum anne olmak isteyen herkese. Rabbim en erken zamanda gönlüne göre versin anne olmayı nasip etsin sana. Bize de 🤲🏻. Ben de sonucumu az cok tahmin ediyorum ama yine de bir umut. Rabbimin mucizeleri cok. Korkuyorum, üzülüyorum. Ağlıyorum. Bakalım…

Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah.bnmde 7. Günüm idrar testi yaptım negatif öyle korkuyorum ki olmamasından aynı şeyleri tekrar yaşamaktan

Back
X