Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. 5. gün embriyosu transferimin 7. gününde sabırsızlıkla kan testi yaptırdım. Beta HCG 2 nin altında olarak çıktı. Doktorum 10.gün kan vermemi söylemişti. Bu şekilde olup değeri sonradan yükselenler var mı? Ben umutsuzum açıkçası
Merhaba kızlar. 5. gün embriyosu transferimin 7. gününde sabırsızlıkla kan testi yaptırdım. Beta HCG 2 nin altında olarak çıktı. Doktorum 10.gün kan vermemi söylemişti. Bu şekilde olup değeri sonradan yükselenler var mı? Ben umutsuzum açıkçası
Çok üzgünüm. Çok dua ediyorum anne olmak isteyen herkese. Rabbim en erken zamanda gönlüne göre versin anne olmayı nasip etsin sana. Bize de . Ben de sonucumu az cok tahmin ediyorum ama yine de bir umut. Rabbimin mucizeleri cok. Korkuyorum, üzülüyorum. Ağlıyorum. Bakalım…