D duygusfth Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2024 69 32 3 34 24 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cikoton #61 melmel777 .!.: Merhaba, elif hoca çok tatlı bir doktor, ben negatif sonuç almıştım,şimdi bahçecide tedavi görüyorum, test gününü bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı
melmel777 .!.: Merhaba, elif hoca çok tatlı bir doktor, ben negatif sonuç almıştım,şimdi bahçecide tedavi görüyorum, test gününü bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı
M melmel777 Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 228 128 303 Tekirdağ 24 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cikoton #62 duygusfth .!.: Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı Genişletmek için tıkla... Yani bahçeci işin mutfağı bence. İlaçlar aynı , süreç aynı ama bence embriyolog ve labaratuvar çok daha iyi
duygusfth .!.: Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı Genişletmek için tıkla... Yani bahçeci işin mutfağı bence. İlaçlar aynı , süreç aynı ama bence embriyolog ve labaratuvar çok daha iyi
D duygusfth Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2024 69 32 3 34 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cikoton #63 melmel777 .!.: Yani bahçeci işin mutfağı bence. İlaçlar aynı , süreç aynı ama bence embriyolog ve labaratuvar çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Sonucun ne oldu canım
melmel777 .!.: Yani bahçeci işin mutfağı bence. İlaçlar aynı , süreç aynı ama bence embriyolog ve labaratuvar çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Sonucun ne oldu canım
soralbeysu Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 835 484 23 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cikoton #64 Benm sonuç 8. Gün 21 çıktı kalp krizğ geçireceğim keşke bekleseydimm bu değer çok düşük
A Anneolmayolundayim Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2023 1.257 815 43 32 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cikoton #65 soralbeysu .!.: Benm sonuç 8. Gün 21 çıktı kalp krizğ geçireceğim keşke bekleseydimm bu değer çok düşük Genişletmek için tıkla... Çiçekim benim 8.gün 0 dı sonra da artmadı zaten. Bence artacak strese girme , bu günlerde test verip 11 le artan biri yazmıştı bir kere. Gebeydi en son inşallah doğum yapmıştır sağlıklı şekilde. Hiç üzülme pleasee
soralbeysu .!.: Benm sonuç 8. Gün 21 çıktı kalp krizğ geçireceğim keşke bekleseydimm bu değer çok düşük Genişletmek için tıkla... Çiçekim benim 8.gün 0 dı sonra da artmadı zaten. Bence artacak strese girme , bu günlerde test verip 11 le artan biri yazmıştı bir kere. Gebeydi en son inşallah doğum yapmıştır sağlıklı şekilde. Hiç üzülme pleasee