Benim de şu anda 9. Günüm de, 7.gün yaptığımda bu şekilde çıktı bugün kan verdim duramadım 205 beta değerimBurda daha net görünüyor ama inanamıyorum Bi tek ben mi görüyorum diye şüpheye düştümEki Görüntüle 3216111
Kan vermemek için bende zor duruyorum çok merak ediyorum. Tebrik ederim sizi Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de şu anda 9. Günüm de, 7.gün yaptığımda bu şekilde çıktı bugün kan verdim duramadım 205 beta değerim
Beşinci gün embriyosu taze transfer yapıldıKaçıncı gün embriyosuydu
Amin inşallah Allah razı olsun, sizinde gönlünüze göre versin RabbimBurda daha net görünüyor ama inanamıyorum Bi tek ben mi görüyorum diye şüpheye düştüm
Kan vermemek için bende zor duruyorum çok merak ediyorum. Tebrik ederim sizi Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet var canım hayali bir silikk vaaarrBenimde 3. Gün dondurulmuş embriyo bugün 8. Günüm sabahki testim bu sizce var mı
Benimde sizin gibi 7. Günüm 5.gün embriyosuydu test yaptım ve böyle çıktı umutlanmalı mıyım ? Ve sizin sonuç ne olduHanımlar merhaba. Bugün transferimin 7.günü ve idrar testi yaptım dayanamadım. 6.günümde yerleşme kanaması yaşadım. Bir gün sürdü. Sizce gebelik var mı umutlanmalı mıyım?
Benim testim pozitif ti. Sekizinci haftada kalbi durdu. Hatta kalp durunca farketti doktorlar tek yumurta ikiziymiş. Kürtaj oldum on gün önce çok üzgünüm. Ama böyle çıktıysa testiniz hamile olabilirsiniz.Benimde sizin gibi 7. Günüm 5.gün embriyosuydu test yaptım ve böyle çıktı umutlanmalı mıyım ? Ve sizin sonuç ne oldu
Çok geçmiş olsun. Zor süreçler bakalım iki gün sonra kan tahlili vereceğimBenim testim pozitif ti. Sekizinci haftada kalbi durdu. Hatta kalp durunca farketti doktorlar tek yumurta ikiziymiş. Kürtaj oldum on gün önce çok üzgünüm. Ama böyle çıktıysa testiniz hamile olabilirsiniz.
Taze transfer değildi. Dondurulmus oldum çatlatma iğnesi kullanmadım hiçtaze transfer olduğuna göre çatlatma iğnesi de olmuş olmalısınız inşallah hamilesinizdir fakat iğneye bağlı pozitiftir şuan gördüğünüz
aaa pardon şimdi gördümTaze transfer değildi. Dondurulmus oldum çatlatma iğnesi kullanmadım hiç
Bakalım yarın test yapacağımaaa pardon şimdi gördüm
hayırlı olsun bence o halde gebesinizBakalım yarın test yapacağım
Hamileyimdir bendce de bende öyle düşünüyorum. Dünde yaptım test çift çizgi çıkıyor. Ama diğerlerinde olduğu gibi birinde düşük birin de de kimyasal yaşadım yaşamak istemiyorumhayırlı olsun bence o halde gebesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?