- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi pcoslamucadele27
-
Merhabalar, bence yaptırmayın erken gününde kan verince kafanız rahat olsun. Bazen değerler düşük çıkabiliyor stres yaparsın boş yere. Belirti aramayın çünkü herkeste belirti olmak zorunda değil inşallah bebeklerin tutunmuştur canımKimse yok mu ?
İnşallah çok teşekkür ederimMerhabalar, bence yaptırmayın erken gününde kan verince kafanız rahat olsun. Bazen değerler düşük çıkabiliyor stres yaparsın boş yere. Belirti aramayın çünkü herkeste belirti olmak zorunda değil inşallah bebeklerin tutunmuştur canım
Bugün 8.gün ve hcg 272 çıktı şükürler olsun tabi bundan sonrası da önemliCanım test yaptın mı
Hayırlı olsun Rabbim devamını getirsin inşallahBenim 7.gun idrar pozitifti 9. Gün beta 246 ile öğrendim
Merhabalar bende 6 nisanda transfer oldum bugün 4 gün erken gebelik testim negatif çıktı sadece 2.gün kasıklarım ağrıdı onun dışında hiç bir şey olmadı inşallah bende sizin gibi positiv görürümHayırlı olsun Rabbim devamını getirsin inşallah
Merhabalar, amin inşallah. Ama 4.gün çok erken aşağıda benim t+8.gün(272 hcg) ve t+10.gündeki(947 hcg) testlerim var. 8.gündeki silik mesela o yüzden umudunuzu kesmeyin kesinlikle, inanıyorum pozitifi göreceksiniz. Rabbim şafi adıyla şifa versin, yardım etsin hepimizeMerhabalar bende 6 nisanda transfer oldum bugün 4 gün erken gebelik testim negatif çıktı sadece 2.gün kasıklarım ağrıdı onun dışında hiç bir şey olmadı inşallah bende sizin gibi positiv görürüm
İnşallah dua edin lütfen benim bebeklerimde tutsun çok korkuyorum ya bende çift transfer yaptımMerhabalar, amin inşallah. Ama 4.gün çok erken aşağıda benim t+8.gün(272 hcg) ve t+10.gündeki(947 hcg) testlerim var. 8.gündeki silik mesela o yüzden umudunuzu kesmeyin kesinlikle, inanıyorum pozitifi göreceksiniz. Rabbim şafi adıyla şifa versin, yardım etsin hepimizebenim 11.günde olmama rağmen hala ağrım sızım yok sadece göbek deliğimin altında sızı gelip gidiyor o da çok hafif
Sizi çok iyi anlıyorum benimde çift embriyo idi kaliteleri 3ab 2bb bir de 6.gün belirtim de olmayınca ağlamaya başladım bi de bu 2.denememdi o kadar moralim bozuk kan vermeye gittim ki sonucu görünce şok oldum, Rabbim ol deyince olur, inşallah sizlerde çok mutlu olacaksınızİnşallah dua edin lütfen benim bebeklerimde tutsun çok korkuyorum ya bende çift transfer yaptımokadar çok korkuyorum ki
Nerde tüp bebek yaptınız Acaba 7 gün kan verdiniz demi brn belirti aramıyorum walla o iki çizgiyi görmek istiyorum artık bedenim çok yorulduSizi çok iyi anlıyorum benimde çift embriyo idi kaliteleri 3ab 2bb bir de 6.gün belirtim de olmayınca ağlamaya başladım bi de bu 2.denememdi o kadar moralim bozuk kan vermeye gittim ki sonucu görünce şok oldum, Rabbim ol deyince olur, inşallah sizlerde çok mutlu olacaksınız
İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım, transfer günü + 8.günde kan verdim, hayırlısı olsun inşallahNerde tüp bebek yaptınız Acaba 7 gün kan verdiniz demi brn belirti aramıyorum walla o iki çizgiyi görmek istiyorum artık bedenim çok yoruldu
İnşallah bendde en yakın zamnda size haber verebilirimİstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım, transfer günü + 8.günde kan verdim, hayırlısı olsun inşallah
Aminnn inşallah Rabbim kolaylık versinİnşallah bendde en yakın zamnda size haber verebilirim
Teşekkür ederimAminnn inşallah Rabbim kolaylık versin
Aşağıdaki zikirleri her namazdan sonra çekip dua ettim, teheccüte kalktım, sizlerle de paylaşmak istedim. İnsan rahatlıyor bir nebze de olsaİnşallah bendde en yakın zamnda size haber verebilirim
Allah sizden razı olsun inşallah bebeğiniz sağlıklı kucağınıza AlırıanızAşağıdaki zikirleri her namazdan sonra çekip dua ettim, teheccüte kalktım, sizlerle de paylaşmak istedim. İnsan rahatlıyor bir nebze de olsa
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin ?Merhabalar, amin inşallah. Ama 4.gün çok erken aşağıda benim t+8.gün(272 hcg) ve t+10.gündeki(947 hcg) testlerim var. 8.gündeki silik mesela o yüzden umudunuzu kesmeyin kesinlikle, inanıyorum pozitifi göreceksiniz. Rabbim şafi adıyla şifa versin, yardım etsin hepimizebenim 11.günde olmama rağmen hala ağrım sızım yok sadece göbek deliğimin altında sızı gelip gidiyor o da çok hafif