• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü kan testi

Benimde bat tarihim 20 nisan adetin 2. Günü tüp bebek için Allah nasip ederse sürece gireceğiz. 25 yaşındayım 1 olumsuz aşılamam oldu. İlk tüp bebek denemem olacak. Ama çift embriyo transferi istiyorum. Çünkü bunu bile borç harç yaptıracağız tutmazsa tekrardan yaptırabilme imkanımız uzun süre hiç yok. Doktora bunu anlatsam çift embriyo transferi yapar mı bunu yaşayan oldu mu

Benimde bat tarihim 20 nisan adetin 2. Günü tüp bebek için Allah nasip ederse sürece gireceğiz. 25 yaşındayım 1 olumsuz aşılamam oldu. İlk tüp bebek denemem olacak. Ama çift embriyo transferi istiyorum. Çünkü bunu bile borç harç yaptıracağız tutmazsa tekrardan yaptırabilme imkanımız uzun süre hiç yok. Doktora bunu anlatsam çift embriyo transferi yapar mı bunu yaşayan oldu mu
Merhabalar,
30 yaş altında eğer iki deneme başarısız değilse böyle bir süreç yaşanmadıysa tek embriyoya izin veriliyor çünkü yaşımızın genç olması nedeniyle çoğul gebelik riski oluşmasın diye benim ilk tüp bebek denemem başarısızdı ikincisinde iki tane konuldu ama kaliteleri düşüktü yumurtalarımın doktorunuzla tabi yine konuşabilirsiniz bence bir faydası olur mutlaka, Rabbim kolaylık versin, tez zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin

Merhaba, muayene için ne zaman çağırdı doktorunuz ?
Merhabalar, çarşamba günü çağırdı, başka bir hastanede pazar akşamı keseyi gördük ancak kahve lekelenmem var çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_2608.webp
    IMG_2608.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 169
  • IMG_2594.webp
    IMG_2594.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_2592.webp
    IMG_2592.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 148
Benim 5.gün 3 bc transfer oldum yarın 7. Günü evde test yapsam çıkar mı
Öncelikle hayırlısı olsun, Rabbim hayırlı etsin, t+8.gün üstte silik olan test gözükmekte, hcg 272 çıkmıştı ama önce kan verdim sonra test yaptım bazılarında idrarda geç çıkıyormuş, Rabbim kalbinize su serpsin, en alttaki test de 10.gün de yapılan

Eklentiler

• IMG_2495.webp
    IMG_2495.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 159
Merhabalar bende 6 nisanda transfer oldum bugün 4 gün erken gebelik testim negatif çıktı sadece 2.gün kasıklarım ağrıdı onun dışında hiç bir şey olmadı inşallah bende sizin gibi positiv görürüm 🥹
Test yaptınız mı evde sonucunuz nedir benim yarın 7 . Gün ama daha yapsam çıkar mı

Öncelikle hayırlısı olsun, Rabbim hayırlı etsin, t+8.gün üstte silik olan test gözükmekte, hcg 272 çıkmıştı ama önce kan verdim sonra test yaptım bazılarında idrarda geç çıkıyormuş, Rabbim kalbinize su serpsin, en alttaki test de 10.gün de yapılan
8. Gün mü yapmalıyım

Transfer yaptığımız günü sayıyor muyuz

Transfer gününü saymıyoruz transfer+8 de vermeniz daha iyi olur ama doktorlar kızıyor geç tutunma olmuş olabilir diye en doğrusu 12.günde kan vermek ama ben dayanamamıştım kan verdim transfer+8.günde
Tamam doktor 10 günde ver dedi siz sağlıkla kucağınıza alım bende pozitif sonuç göreyim İkiside tuttu mu

Merhaba benımde 7. Gün dayanamadım idrar testı denedim silik gibi ama sizin belli oldumu
Cuma belli olacak test sonucu ben de 7 günü test yaptım ama ikinci çizgi sanki çok silikti bana mı öyle geldi bilmiyorum cumayı bekliyorum kan testi için

Back
X