- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi pcoslamucadele27
6.gün 3ab ve 6.gün 2bbKaçıncı gün embriyosuydu sizin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.gün 3ab ve 6.gün 2bbKaçıncı gün embriyosuydu sizin ?
Merhabalar,Benimde bat tarihim 20 nisan adetin 2. Günü tüp bebek için Allah nasip ederse sürece gireceğiz. 25 yaşındayım 1 olumsuz aşılamam oldu. İlk tüp bebek denemem olacak. Ama çift embriyo transferi istiyorum. Çünkü bunu bile borç harç yaptıracağız tutmazsa tekrardan yaptırabilme imkanımız uzun süre hiç yok. Doktora bunu anlatsam çift embriyo transferi yapar mı bunu yaşayan oldu mu
Merhaba, muayene için ne zaman çağırdı doktorunuz ?İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım, transfer günü + 8.günde kan verdim, hayırlısı olsun inşallah![]()
Merhabalar, çarşamba günü çağırdı, başka bir hastanede pazar akşamı keseyi gördük ancak kahve lekelenmem var çok korkuyorumMerhaba, muayene için ne zaman çağırdı doktorunuz ?
Doktorunuza haber verdiniz mi?Merhabalar, çarşamba günü çağırdı, başka bir hastanede pazar akşamı keseyi gördük ancak kahve lekelenmem var çok korkuyorum
Evet haber verdim corapsini kesti, dinlen dedi. Siz de sanırım gebesiniz sizde yaşadınız mı ? Kaç haftalıksınız?Doktorunuza haber verdiniz mi?Çoğu kişide oluyormuş ama bildirmekte fayda var tabi
Benim 5.gün 3 bc transfer oldum yarın 7. Günü evde test yapsam çıkar mıİstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım, transfer günü + 8.günde kan verdim, hayırlısı olsun inşallah![]()
Öncelikle hayırlısı olsun, Rabbim hayırlı etsin, t+8.gün üstte silik olan test gözükmekte, hcg 272 çıkmıştı ama önce kan verdim sonra test yaptım bazılarında idrarda geç çıkıyormuş, Rabbim kalbinize su serpsin, en alttaki test de 10.gün de yapılanBenim 5.gün 3 bc transfer oldum yarın 7. Günü evde test yapsam çıkar mı
Test yaptınız mı evde sonucunuz nedir benim yarın 7 . Gün ama daha yapsam çıkar mıMerhabalar bende 6 nisanda transfer oldum bugün 4 gün erken gebelik testim negatif çıktı sadece 2.gün kasıklarım ağrıdı onun dışında hiç bir şey olmadı inşallah bende sizin gibi positiv görürüm![]()
8. Gün mü yapmalıyımÖncelikle hayırlısı olsun, Rabbim hayırlı etsin, t+8.gün üstte silik olan test gözükmekte, hcg 272 çıkmıştı ama önce kan verdim sonra test yaptım bazılarında idrarda geç çıkıyormuş, Rabbim kalbinize su serpsin, en alttaki test de 10.gün de yapılan
Transfer yaptığımız günü sayıyor muyuzÖncelikle hayırlısı olsun, Rabbim hayırlı etsin, t+8.gün üstte silik olan test gözükmekte, hcg 272 çıkmıştı ama önce kan verdim sonra test yaptım bazılarında idrarda geç çıkıyormuş, Rabbim kalbinize su serpsin, en alttaki test de 10.gün de yapılan
Transfer gününü saymıyoruz transfer+8 de vermeniz daha iyi olur ama doktorlar kızıyor geç tutunma olmuş olabilir diye en doğrusu 12.günde kan vermek ama ben dayanamamıştım kan verdim transfer+8.gündeTransfer yaptığımız günü sayıyor muyuz
Tamam doktor 10 günde ver dedi siz sağlıkla kucağınıza alım bende pozitif sonuç göreyim İkiside tuttu muTransfer gününü saymıyoruz transfer+8 de vermeniz daha iyi olur ama doktorlar kızıyor geç tutunma olmuş olabilir diye en doğrusu 12.günde kan vermek ama ben dayanamamıştım kan verdim transfer+8.günde
Amin inşallah henüz bir tane kese gözüktü ama çok erkenmiş diğer kese sonradan da gözükebilirmiş teki de tutunmuş olabilirmişTamam doktor 10 günde ver dedi siz sağlıkla kucağınıza alım bende pozitif sonuç göreyim İkiside tuttu mu
Rabbim hayırlısını versin sağlıkla kucağınıza alın pozitif olmuş ya önemli olan oAmin inşallah henüz bir tane kese gözüktü ama çok erkenmiş diğer kese sonradan da gözükebilirmiş teki de tutunmuş olabilirmiş
Merhaba benımde 7. Gün dayanamadım idrar testı denedim silik gibi ama sizin belli oldumuBenim 5.gün 3 bc transfer oldum yarın 7. Günü evde test yapsam çıkar mı
Cuma belli olacak test sonucu ben de 7 günü test yaptım ama ikinci çizgi sanki çok silikti bana mı öyle geldi bilmiyorum cumayı bekliyorum kan testi içinMerhaba benımde 7. Gün dayanamadım idrar testı denedim silik gibi ama sizin belli oldumu
Test sonucu ne ciktiCuma belli olacak test sonucu ben de 7 günü test yaptım ama ikinci çizgi sanki çok silikti bana mı öyle geldi bilmiyorum cumayı bekliyorum kan testi için