• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü kan testi

T+7 günüm bu gün arefe günü transferim olmuştu. Sabah test yaptım dayanamadım böyle çıktı sonra gittim erken test yaptım hiçbir şey çıkmadı ne diyorsunuz ? Çok moralim bozuldu
Ben göremedim bunda da canım. Ama 7.gün erken bekle bir kaç gün daha hemen umutsuzluğa kapılma

Herkeste farklı oluyor canım geç döllenme de olmuş olabilir. Benimde 5. Gün Embiriyosuydu T-8 de 194 çıkmıştı
tüp bebekte geç döllenme söz konusu değil. zaten döllenmiş ve 3. yada 5. güne gelmiş embriyo transfer ediliyor.

7. Gün -42
8.Gün -59.85
10. Gün-108
12. Gün-180 Bu şekilde geldi dün aksam tekrar kan verdm 228 çıktı valla bilmiyorum doktor tekrar istedi. İki gün sınra tekrar verceegim dua edin bana …. 🥺
Sonucunu mutlaka yaz , aynı gün iyi artmış aslında önemli olan artışın düşmemesi stres yapma bebeğin umarım seninledir , benimde 13.gün 327 15.gün 806 çıktı 13 gün sonrası için randevu verdi bir daha kan istemedi doktorum

tüp bebekte geç döllenme söz konusu değil. zaten döllenmiş ve 3. yada 5. güne gelmiş embriyo transfer ediliyor.
Döllenme derken bebeğin tutunma zamanından bahsediyor sanırım çünkü benimde betam buradaki insanlara göre düşük başladı bazen 2-3. Gün bazen 4-5. Gün tutunma olabiliyor sanırım

T+7 günüm bu gün arefe günü transferim olmuştu. Sabah test yaptım dayanamadım böyle çıktı sonra gittim erken test yaptım hiçbir şey çıkmadı ne diyorsunuz ? Çok moralim bozuldu
Kaçıncı gün embriyosu transferiniz eğer 3. Günse çıkmaması çok normal , 5.gün bile olsa herkeste farklı oluyor en az 9-10 gün beklememizi istiyor doktorlar umarım seninledir moralini bozma 💖

Transfer in 8. Günü 183 çıkmıştı. 5. Gün embriyo. Ama ikizlerdi benimkiler ondan bu kadar yüksek

Transfer in 8. Günü 183 çıkmıştı. 5. Gün embriyo. Ama ikizlerdi benimkiler ondan bu kadar yüksek
Evet beta yüksek çıkınca şüphe oluyor ama tek başına kesin tanı olmuyor , çok yüksek olup tek bebek sahibi olanda çok . Sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere olsun 💖🌸

Evet beta yüksek çıkınca şüphe oluyor ama tek başına kesin tanı olmuyor , çok yüksek olup tek bebek sahibi olanda çok . Sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere olsun 💖🌸
Amin Rabbim hayırlı ile nasip etsin inşallah 🌸 Rabbim isteyen kişilerin kucağını boş bırakmasın. En önemli şey pozitif olmak bence 🌸

Sonucunu mutlaka yaz , aynı gün iyi artmış aslında önemli olan artışın düşmemesi stres yapma bebeğin umarım seninledir , benimde 13.gün 327 15.gün 806 çıktı 13 gün sonrası için randevu verdi bir daha kan istemedi doktorum
Yaaa umarım benmkide yükselir bugğn sabah yine verdim 330 cıktı ama farklı hastanedeydi farkedermi bilmşyorum artık yarın sabah aynı hastanede tekrar vercem umarımmm yükselmiştir ve bebeğim benmledir

Kaçıncı gün embriyosu transferiniz eğer 3. Günse çıkmaması çok normal , 5.gün bile olsa herkeste farklı oluyor en az 9-10 gün beklememizi istiyor doktorlar umarım seninledir moralini bozma 💖
5. Embriyosuydu. Biraz daha bekleyeceğim. Bu gün pembemsi lekelenme geldi ama umarım umut dolu bir şeydir.

Kızlar bugün transfer hariç 7.gündeyim saat 16.30 da kan testi verdim değerim 14.50 çıktı benim gibi bu civarda çıkan oldu mu , değer düşük mü sizce 5.gün embriyosu
Yükselir bacım benimde 10.gün 51 çıkmıştı 12.gün 136ya yükselmişti erken test yapmanın böyle bi sıkıntısı var işte

5. Embriyosuydu. Biraz daha bekleyeceğim. Bu gün pembemsi lekelenme geldi ama umarım umut dolu bir şeydir.
Hakkında hayırlısı olsun belki yerleşmedir iyi düşün iyi olsun , iki üç gün sonra tekrarlarsın testi mutlaka sonuç çıkacaktır

Yükselir bacım benimde 10.gün 51 çıkmıştı 12.gün 136ya yükselmişti erken test yapmanın böyle bi sıkıntısı var işte
Evet çok doğru buradaki herkesin değeri aynı olmuyor o yüzden kimse bende düşük çıktı diye stres yapmamalı

Umarım adet olmuyorumdur
Hakkında hayırlısı olsun belki yerleşmedir iyi düşün iyi olsun , iki üç gün sonra tekrarlarsın testi mutlaka sonuç çıkacaktır
bugün verdim testi lekenin devamı gelmedi su anda peçeteye siliyorum yok ancak korkuyorum adet mi oluyorum acaba diye 🥺

Bazen başlarda yavaş yükseliyor Beta HCG, sabırla iki güne bir kan vermek lazım, aynı saat ve aynı yerde. benim değerim 600lerdeyken bile gebelik testleri öyle aşırı belirgin değildi. onlara çok güvenmemek lazım. gebelik testinde çift çizgi görmeyince hemen karalar bağlamayın derim genel bir tavsiye olarak.

Back
X