• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü kan testi

Gerçekten öyle ben çok erken öğrendim kan vermekten kolların morardı halbuki bir kaç gğn önce zamanında öğrensem böyle telaşa gerek yokmuş. Umarım sağlıkla ilerler haftaya salı kese kontrolüne çağırdı hayırlısı inşaAllah
Tebrik ederim bu arada ama sizin doktorlar neden bu kadar erken çağırıyor anlamıyorum benim değerim 806 olmasına rağmen en sonki değerim yani 13 gün sonra kontrole gideceğim niye bu kadar geç gidiyorum anlamıyorum

Tebrik ederim bu arada ama sizin doktorlar neden bu kadar erken çağırıyor anlamıyorum benim değerim 806 olmasına rağmen en sonki değerim yani 13 gün sonra kontrole gideceğim niye bu kadar geç gidiyorum anlamıyorum
Ay bilmiyorummki heralde önce keseyi sonra kalp atısına tekrar çağıracak o yüzdendir. Seninki hem kalp atısı hem keseyi birlikte görmek için çağırmıştır.

Ay bilmiyorummki heralde önce keseyi sonra kalp atısına tekrar çağıracak o yüzdendir. Seninki hem kalp atısı hem keseyi birlikte görmek için çağırmıştır.
Büyük ihtimal çünkü gittiğimde 6.yada 7.haftama girmiş olacağım herkes 1 hafta içinde gidiyor benim doktor geç çağırdı beni , siz nerede tedavi gördünüz

Canım bazı doktorlar önce kese ıcın cagırıyor sonra kalp atısı ıcın bazı doktorlarda ıkısını aynı anda gormek ıstıyor o yuzden geç vermıstır inşallah guzel haberler alırsın ☺️

Canım bazı doktorlar önce kese ıcın cagırıyor sonra kalp atısı ıcın bazı doktorlarda ıkısını aynı anda gormek ıstıyor o yuzden geç vermıstır inşallah guzel haberler alırsın ☺️
Teşekkür ederim umarım sağolun 🌸
Canım bazı doktorlar önce kese ıcın cagırıyor sonra kalp atısı ıcın bazı doktorlarda ıkısını aynı anda gormek ıstıyor o yuzden geç vermıstır inşallah guzel haberler

Ya benm kahverengi leke hala geliyor çok az geliyor ama var .

Benim önceki doğal gebeligimde 1 ay a yakın kahverengi kanamam olmuştu lekelenme de değildi baya ped doluyordu. Ama hiç bir sorun olmadı.18 yaşında oğlum 🙏

Ben de aynı ikisini kullanıyorum bugün sabah uyandığımda yine gelmişti çok korkuyorum
Ağrınız var mı sadece lekelenmemi var , benimde bugün ağrım çok doktor dinlen dedi sabahtan beri geçmedi kasık ve bel ağrım , adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum

Ağrınız var mı sadece lekelenmemi var , benimde bugün ağrım çok doktor dinlen dedi sabahtan beri geçmedi kasık ve bel ağrım , adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum
Benim ağrım yok sadece bel ağrısı vr sırt ağrısı var oda zaten bayadır var.

Back
X