Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2 gün sonra tekrardan vereceğim inşallahÇok teşekkür ederim hepimizin öyle olur inşallah 2 gün sonra bakacağım tekrar yükselip yükselmediğine siz tekrardan ne zaman vereceksiniz umarım sizin sonucunuzda güzel çıkar :)
Bunu bende sorguladım ama düşük olmasına takılma önemli olan iyi bir şekilde yükselmesi benim 2 buçuk 3 katı yükselmiş bugün umarım 11.gün yine yükselmiş olur :) seninde öyle olsun inşallah mutlaka yaz burayabende 2 gün sonra tekrardan vereceğim inşallahhayır benim anlamadığım bazılsrı onuncu günde veriyo beta 200 bizim neden böyle oldu. Sorunsuz olsunda Allahın izniyle
Benmde bugün t+8 59.85 cıktı iyimi acaba çok tedirginimHerkeste farklı oluyor canım geç döllenme de olmuş olabilir. Benimde 5. Gün Embiriyosuydu T-8 de 194 çıkmıştı
Benim 5. Gün embriyosu dondurulmuş transferdi ve 7. Günü sonucum 30 du sonra 64 oldu sonra 146 ve 453 oldu oğlum şu an 17 aylık o yüzden sizin değeriniz gayet iyi benimkine göre önemli olan artışı 2Benmde bugün t+8 59.85 cıktı iyimi acaba çok tedirginim
İçinizi ferah tutun ben sizden daha düşük bir sonuçla öğrendim Allah kucağınıza almayı nasip etsinBenmde bugün t+8 59.85 cıktı iyimi acaba çok tedirginim
Kan verdin mi canımbende 2 gün sonra tekrardan vereceğim inşallahhayır benim anlamadığım bazılsrı onuncu günde veriyo beta 200 bizim neden böyle oldu. Sorunsuz olsunda Allahın izniyle
Yaa bence yarın verecegim bakalım yarın onuncu gün. İnşaAllah güzel bir sonuç cıkarda beni yormaz yaİçinizi ferah tutun ben sizden daha düşük bir sonuçla öğrendim Allah kucağınıza almayı nasip etsinbugün tekrar kan vereceğim
Benimde bugün 13.gün kan verdim 327 çıktı doktor bir kez daha görmek istedi pazar günü tekrar vereceğimYaa bence yarın verecegim bakalım yarın onuncu gün. İnşaAllah güzel bir sonuç cıkarda beni yormaz ya
İyi canım artışlar önemliBenmde bugün t+8 59.85 cıktı iyimi acaba çok tedirginim
Merhaba sonucunuz ne olduYaa bence yarın verecegim bakalım yarın onuncu gün. İnşaAllah güzel bir sonuç cıkarda beni yormaz ya
7. Gün -42Merhaba sonucunuz ne oldu
En son ki iki kan arasında kaç gün var7. Gün -42
8.Gün -59.85
10. Gün-108
12. Gün-180 Bu şekilde geldi dün aksam tekrar kan verdm 228 çıktı valla bilmiyorum doktor tekrar istedi. İki gün sınra tekrar verceegim dua edin bana ….![]()
108 ve 180 arası iki gün 228 i verdiğimde 180 çıkanın aksamı aynı gün yaniEn son ki iki kan arasında kaç gün var
2günde bir %66 artışı normal kabul ediyorlar aynı gün kan verirseniz kafanız karışır 2 gün sonraki tahlili esas alın kendinizi strese sokmayın lütfen108 ve 180 arası iki gün 228 i verdiğimde 180 çıkanın aksamı aynı gün yani
Ta cok stres oldum korktum o yüzden verdm.2günde bir %66 artışı normal kabul ediyorlar aynı gün kan verirseniz kafanız karışır 2 gün sonraki tahlili esas alın kendinizi strese sokmayın lütfen
Sizi anlıyorum ben de hep böyle düşünüyorum ama diyorum ya daha çok stres oluyorsunuz yapmayın 2 gün bekleyin öyle verinTa cok stres oldum korktum o yüzden verdm.