• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü kan testi

Ama bu süreçte ağrılarım çok fazla göğüs ve kasık ağrısı çok kötü yapıyor beni

Çok teşekkür ederim hepimizin öyle olur inşallah 2 gün sonra bakacağım tekrar yükselip yükselmediğine siz tekrardan ne zaman vereceksiniz umarım sizin sonucunuzda güzel çıkar :)
bende 2 gün sonra tekrardan vereceğim inşallah 🌸 hayır benim anlamadığım bazılsrı onuncu günde veriyo beta 200 bizim neden böyle oldu. Sorunsuz olsunda Allahın izniyle

bende 2 gün sonra tekrardan vereceğim inşallah 🌸 hayır benim anlamadığım bazılsrı onuncu günde veriyo beta 200 bizim neden böyle oldu. Sorunsuz olsunda Allahın izniyle
Bunu bende sorguladım ama düşük olmasına takılma önemli olan iyi bir şekilde yükselmesi benim 2 buçuk 3 katı yükselmiş bugün umarım 11.gün yine yükselmiş olur :) seninde öyle olsun inşallah mutlaka yaz buraya

Kızlar bugün 11.günüm 142 oldu değerim o yüzden benim gibi betası düşük ile başlayanlar stres yapmasın önemli olan düzenli yükselmesi alta gün gün kan değerlerimi yazıyorum
7.gün 14,50
9.gün 40,2
11.gün 142 çıktı değerim

Benmde bugün t+8 59.85 cıktı iyimi acaba çok tedirginim
Benim 5. Gün embriyosu dondurulmuş transferdi ve 7. Günü sonucum 30 du sonra 64 oldu sonra 146 ve 453 oldu oğlum şu an 17 aylık o yüzden sizin değeriniz gayet iyi benimkine göre önemli olan artışı 2
Günde bir

İçinizi ferah tutun ben sizden daha düşük bir sonuçla öğrendim Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 bugün tekrar kan vereceğim
Yaa bence yarın verecegim bakalım yarın onuncu gün. İnşaAllah güzel bir sonuç cıkarda beni yormaz ya

Yaa bence yarın verecegim bakalım yarın onuncu gün. İnşaAllah güzel bir sonuç cıkarda beni yormaz ya
Benimde bugün 13.gün kan verdim 327 çıktı doktor bir kez daha görmek istedi pazar günü tekrar vereceğim

Sizde sonucunuzu buraya yazın yarın inşallah olumlu olur 💖

Merhaba sonucunuz ne oldu
7. Gün -42
8.Gün -59.85
10. Gün-108
12. Gün-180 Bu şekilde geldi dün aksam tekrar kan verdm 228 çıktı valla bilmiyorum doktor tekrar istedi. İki gün sınra tekrar verceegim dua edin bana …. 🥺

7. Gün -42
8.Gün -59.85
10. Gün-108
12. Gün-180 Bu şekilde geldi dün aksam tekrar kan verdm 228 çıktı valla bilmiyorum doktor tekrar istedi. İki gün sınra tekrar verceegim dua edin bana …. 🥺
En son ki iki kan arasında kaç gün var

108 ve 180 arası iki gün 228 i verdiğimde 180 çıkanın aksamı aynı gün yani
2günde bir %66 artışı normal kabul ediyorlar aynı gün kan verirseniz kafanız karışır 2 gün sonraki tahlili esas alın kendinizi strese sokmayın lütfen

T+7 günüm bu gün arefe günü transferim olmuştu. Sabah test yaptım dayanamadım böyle çıktı sonra gittim erken test yaptım hiçbir şey çıkmadı ne diyorsunuz ? Çok moralim bozuldu

Eklentiler

• IMG_0684.webp
    IMG_0684.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 158
Back
X