- Emoji Skoru
- 382
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz ne söylediKızlar merhaba, Pgtli 5. Gün embriyosu transferi oldum 28 mayısta. T+9 da iken kan verdim ve beta 181 geldi. T+11 de farklı bir labda yine kan verdim 266 geldi. Sizce bu gebelik kimyasal mı? Çok üzgünüm…
Kanamayı tetikleyen neymiş anlayamadım , şeninde mi lekelenmen adet gibi ağrın oldu anlayamadım :)Bugün doktorum adet sancısı gibi ağrın olmasını istemeyiz dedi. Fitil verdi o kanamayı tetiklermis
ilk lekelenmemde olmadı ama kahverengiydi. İkinci pembe lekelenmemde kaşığım sancılandı bir şey aktı o zaman geldi. Doktoruma söylediğim de vücudunu yapay bir şekilde hamile bırakıyoruz vücudun bunu atmaya çalışıyor bunlar çok normal demişti duphastona başladıktan sonra ne sancım ne lekelenmem olmadı benimKızlar benim yine lekelenmem geldi ama sorun şu ne zaman lekelenmem gelse , o gün sabahtan yoğun bel ağrısı çekiyorum ve lekelenmenin geldiği saat ve biraz ilerisi yoğun derece de kasık ağrısı çekiyorum adet ağrısı gibi normal sızlamadan daha fazlası , sizde sadece leke mi oluyor ağrı da çektiniz mi benim gibi
Şöyle ki sabahları adet sancısı gibi sancım oluyordu. Sancın olmasını istemeyiz rahim kasildigi için kanaman olabilir dedi. Endol fitil verdi.Kanamayı tetikleyen neymiş anlayamadım , şeninde mi lekelenmen adet gibi ağrın oldu anlayamadım :)
Bende de insnılmaz bir bel ağrısı lekem yok denecek kadar azaldı ama o bel ağrısı varya canımdan can alıyor çok yeni olmasına rağmenKızlar benim yine lekelenmem geldi ama sorun şu ne zaman lekelenmem gelse , o gün sabahtan yoğun bel ağrısı çekiyorum ve lekelenmenin geldiği saat ve biraz ilerisi yoğun derece de kasık ağrısı çekiyorum adet ağrısı gibi normal sızlamadan daha fazlası , sizde sadece leke mi oluyor ağrı da çektiniz mi benim gibi
Ya ben yarın kese görmeye gidecektim bugün de iğne vurdurmaya sağlık ocağına gitmiştim gitmişken bir daha kan vereyim dedim iki gün önce kan değerim 2600 dü sağlık ocagında birde ne göreyim kan değerim 1385 çıktı yani düşmüş görünüyordu sonra hemen gittim düzenli olarak kan verdiğim yerde tekrar kanımı verdim çünkü normalde sağlık ocağında vermiyordum acaba cihazdamı hata var dedim düzenli verdiğim yerde 4270 cıktı. O korkuyla bir kadın doğum uzmanına gittim ben kese görmüyorum falan dedi moralim cok bozuk 4270 e de kese görünmesi lazım yani normalde.ilk lekelenmemde olmadı ama kahverengiydi. İkinci pembe lekelenmemde kaşığım sancılandı bir şey aktı o zaman geldi. Doktoruma söylediğim de vücudunu yapay bir şekilde hamile bırakıyoruz vücudun bunu atmaya çalışıyor bunlar çok normal demişti duphastona başladıktan sonra ne sancım ne lekelenmem olmadı benim
Bazı ultrason cihazları iyi olmuyor bir de bu haftalarda genelde vajinal muayene yapılıyor sakin olun yarın kendi doktorunuza gidinYa ben yarın kese görmeye gidecektim bugün de iğne vurdurmaya sağlık ocağına gitmiştim gitmişken bir daha kan vereyim dedim iki gün önce kan değerim 2600 dü sağlık ocagında birde ne göreyim kan değerim 1385 çıktı yani düşmüş görünüyordu sonra hemen gittim düzenli olarak kan verdiğim yerde tekrar kanımı verdim çünkü normalde sağlık ocağında vermiyordum acaba cihazdamı hata var dedim düzenli verdiğim yerde 4270 cıktı. O korkuyla bir kadın doğum uzmanına gittim ben kese görmüyorum falan dedi moralim cok bozuk 4270 e de kese görünmesi lazım yani normalde.
Su an aktif bir kanama vs yok. Lekem vardı oda bitti zaten ama doktor sinirimi bozdu cuma gel iğne yapaım sonlandıralım vs falan dedi saçma sapn aşırı gerginim su andaBazı ultrason cihazları iyi olmuyor bir de bu haftalarda genelde vajinal muayene yapılıyor sakin olun yarın kendi doktorunuza gidinben geçen hafta 5+1 de kendi doktorumda minicik gördüm benim de kontrolüm yarın aktif kanama vs yoksa Stres yapmayın lütfen
Gerilme sen sakin ol dış gebelikten şüphelendiği için öyle demiş olabilir sen kendin takipli doktoruna bi git yarınSu an aktif bir kanama vs yok. Lekem vardı oda bitti zaten ama doktor sinirimi bozdu cuma gel iğne yapaım sonlandıralım vs falan dedi saçma sapn aşırı gerginim su anda
Canım kaç mm görümdü. Benimde 5+1 de 4 mm dendi . Ama daha küçük haftasıBazı ultrason cihazları iyi olmuyor bir de bu haftalarda genelde vajinal muayene yapılıyor sakin olun yarın kendi doktorunuza gidinben geçen hafta 5+1 de kendi doktorumda minicik gördüm benim de kontrolüm yarın aktif kanama vs yoksa Stres yapmayın lütfen
ama benim transferden beri kasık ağrım oluyor hala da devam ediyor sadece lekelenme sırasında daha yoğun hissediyorumŞöyle ki sabahları adet sancısı gibi sancım oluyordu. Sancın olmasını istemeyiz rahim kasildigi için kanaman olabilir dedi. Endol fitil verdi.
Doktor mu haftasına göre küçük dediCanım kaç mm görümdü. Benimde 5+1 de 4 mm dendi . Ama daha küçük haftası
Sen neden kendi doktoruna bu sürecinle ilgilenen doktoruna gitmiyorsun sonuçta tüp bebek doktorlarının deneyimi ile normal kadın doğum doktorlularının deneyimleri farklı , direk kendi doktorunla görüşmeni öneririm stres yapma umarım her şey yolundadırSu an aktif bir kanama vs yok. Lekem vardı oda bitti zaten ama doktor sinirimi bozdu cuma gel iğne yapaım sonlandıralım vs falan dedi saçma sapn aşırı gerginim su anda
Ağrı oldukça rahim kasiliyormus kanamaya sebep oluyormuş. Ama 6.haftada kanama oluyor genelde dedi. Kasılma olmasın diye fitil verdi işte. Fitili kullanınca azaldı amaŞimdi tekrar lekelenmem geldi bir de dün akşam gelmişti ne zaman lekelenmem gelse adet gibi ağrım oluyor sonra hafifliyor yarın erken kontrolüm var transferin 25.günü olacak umarım bir sorun yoktur
ama benim transferden beri kasık ağrım oluyor hala da devam ediyor sadece lekelenme sırasında daha yoğun hissediyorum
Bende fitil iğne kullanıyorum ama oluyor bende hâlâ maalesef transfer öncesindede kullanıyordum ama bende geçmedi leke tek seferlik geliyor ama ağrısını bir kaç saat yoğun şekilde çekiyorumAğrı oldukça rahim kasiliyormus kanamaya sebep oluyormuş. Ama 6.haftada kanama oluyor genelde dedi. Kasılma olmasın diye fitil verdi işte. Fitili kullanınca azaldı ama
Kanama neden olurmuş söyledimi sebebini yarın doktoruma sorucam bendeAğrı oldukça rahim kasiliyormus kanamaya sebep oluyormuş. Ama 6.haftada kanama oluyor genelde dedi. Kasılma olmasın diye fitil verdi işte. Fitili kullanınca azaldı ama