• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü test

cansucansucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
376
169
53
29
Kızlar bir bakın Allah aşkına yapmayacaktım ama daynamadım öyle ilk idrar falan da değil iki saatlik falan sizce çok mu silik çıkmış kan. Versem kaç çıkar sizce ve aranızda böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı

Eklentiler

• IMG_3464.webp
    IMG_3464.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_3463.webp
    IMG_3463.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_3465.webp
    IMG_3465.webp
    16 KB · Görüntüleme: 52
Bence kesinlikle var ama testlerin siliklik oranı ile beta yüksek düşük çıkar ona bakmayın lütfen benim kaset testlerim 9 güne kadar silik silik gidiyordu 9 dan sonra böyle silik bile zor görünmeye başlamıştı 12 den sonra düzeldi tam çizgi çıkmaya başladı ama yine kop koyu iki çizgi kasette çıkmadı ben kendimi çok strese soktum halbuki betam yükseliyordu

Bence kesinlikle var ama testlerin siliklik oranı ile beta yüksek düşük çıkar ona bakmayın lütfen benim kaset testlerim 9 güne kadar silik silik gidiyordu 9 dan sonra böyle silik bile zor görünmeye başlamıştı 12 den sonra düzeldi tam çizgi çıkmaya başladı ama yine kop koyu iki çizgi kasette çıkmadı ben kendimi çok strese soktum halbuki betam yükseliyordu
Ay kuzum ne güzel yazmışsın inşallah benimde öyle olur çok korkuyorum

Kızlar bir bakın Allah aşkına yapmayacaktım ama daynamadım öyle ilk idrar falan da değil iki saatlik falan sizce çok mu silik çıkmış kan. Versem kaç çıkar sizce ve aranızda böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı
Resmen varrrr ne silik çıkması🌸😍 hayırlı olsun canım. En güzel dua; sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah ❤️

Back
X