Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim transferimin bugün 9. günü ve şimdiye kadar test falan yaptırmadım doktorum 12 .gün yani ayın 18 de gel dedi, iple çekiyorum sonucu.Hamile kalan arkadaşları burdan tebrik ediyorum Allah bize de kısmet etsin hamişler nolur dua edin.Bazen umutsuzlanıyorum boşuna mı ilaç kullanıyorum acaba diye düşünüyorum...
Allahım bana da hamiş olmayı nasip etsin![]()
nec86 sende benım kadıköy şifada tedavi görmussun nasıl memnun kaldınmı ben cok memnunum özellıkle birgül hanım yüksel hemsireden bide transfer günü neler yasadın anlatırmısn cnm
nec merhaba
valla aşıreı derecede başım dönüyor, erken uyuyorum,ateşim oluyor, çabuk yoruluyorum ve karnım doymuyor sanki kazınıyor.
onun dışında bulantım yok gibi. başkada bişey yok.
sen kaç günlük hamilesin ve ilk ultrasonun ne zman nec.
aynıyız değil mi seninle. benim transferim 26 da senin 27 de olmuştu.
ikimizinde blastosist.
pazartesi benim karından ultrason yapılacak keseler için.
canımmm çoooooooook memnun kaldım tam bir aile ortamı.. engin bey birgül hanım yüksel hanım harika insanlar.. doktordan çok insanlar yaa başka da bşi demiyorum nasıl doktorlar gördük bu zamana kadar.. Allah razı olsun onlardan gerçekten.. transfer günü gittik opu gibi ameliyathaneye alındım sonra birgül hanım engin bey hemşireler sanırım ordaki biyologtu bi de hepsi başımdaydılar.. zaen bana moral vermeye çalıştılar hep.. transfer için embriyomu getirdi engin bey, birgül hanım aldı en uygun yer olarak düşündükler bi yere bıraktı diğerleri de hep ekrandan takip ettiler süreci.. sonra ekranı bana çevirdiler bak işte o filan dediler ben duygulandım çok bakamadım tabi.sonra odaya çıkarıldım. zaten tuvalete sıkışık olarak girmiştim transfere böyle aşırı da değil ama o zaman da sonrasında beklemek çok zor oluyormuş bir saat tuvalete gitmemek gerekiyormuş. bende odada yattım kımıldamadan. sonra 1-1.5 saat sora tuvalet için sürgü getirdiler tuvalate kalkmak istemedim. bu süreçte engin bey yüksek hanım geldiler odama ayrı ayrı. hele engin bey bir cesaret verdi ki anlatamam zaten dilinden bal damlıyor biliyorsun. birgül hanım eşimi görmüş hastana çıkışı onla görüşmüş. 4-5 saat sora kalktım giyindim eve döndük. 1-1,5 saat mesafedeydi evimiz çok şükür bir sıkıntı yaşamadım..
epey uzun anlatmışım heyecandan :) senin ne zaman transferin cnm..
cnm transferım oldu birgül hnm yaptı benımde aynı öle oldu bıde dediki embrıyon 1 kalite 8 hucreli %60 hamilesın dedi inş sanada dmıslermıydı bılırsn bırgul hnm cok acık sözludr bugun ıkıncı gunum karnımda sancı oluo batmalar oluo senın belırtın varmıydı
canımm hadi hayırlı olsun bebişin sımsıkı tutunur inşallah sana..
evet canım bana da öyle dediler hata engin bey artık gebe olarak düşün kendini %80-90 dedi ama birgül hanım her zaman ki gibi daha temkinli konuştu %50-60 dedi. blast embriyo muydu seninde cnm?
benım ılk 4.gun embriyosu bide kac gun yattın dınlendın kabız oldum sanada olmusmuydu
merhaba kızlar benimde bugün transferimin 3 günü ve ben grip oldum.gecede öksürüyorum.beklemek çok zor ya bide hasta oldum üstüne moralim bozuluyo
kızlar benim transferimin bugün 9. günü ve şimdiye kadar test falan yaptırmadım doktorum 12 .gün yani ayın 18 de gel dedi, iple çekiyorum sonucu.Hamile kalan arkadaşları burdan tebrik ediyorum Allah bize de kısmet etsin hamişler nolur dua edin.Bazen umutsuzlanıyorum boşuna mı ilaç kullanıyorum acaba diye düşünüyorum...
Allahım bana da hamiş olmayı nasip etsin![]()
merhaba arkadaşlar
bugün 5+4 günlüğüm.
dün dışardan yaptığım sabah kahvaltısından sonra acayip dercede miden bulanmaya başladı.
akşama doğru geçer oldu.
sonra gece yarısı yine devam etti.sabah bişeyim yoktu.
fakat kahvaltıda yine başladı ve halen devam ediyor.
bu mide bulantısı acaba bebekten mi yoksa başka bişeyden mi anlamadım.
dün fazla ve değişik bişey de yemedim ve bu sabah çayımı bile içemedim sadece 1 dilime yakın ekmek yiyebildim.
çok korkuyorum bebeğimi yarın görmeye gideceğim daha görmdim korkularım bu yüzden.
bir sürü madde ürettim mide bulantım için.
paranoyak oldum valla.
çok korkuyorum ya bebek değilse gelişmediyse diye.
offff düşünmekten saçlarım beyazlayacak.
bu resmim hiç değişmesin 9 ay boyunca.
kızlar merhaba,moralim çok bozuk,bugün 10.günüm,sabanhtan hiçbişeyim yoktu,akşama doğru kasıklarıma ince sızılar girdi ve tuvallette kırmızı siyah karışımı adet gibi kanama gördüm.hatta içinde beyaz beyaz kullandığımız vajinal jelde vardı.şimdi de sızım devam ediyor.sanırım ben adet omaya başladım ama tedaviden önceki son adetime göre de daha 2 gün vardı,epey bir kan vardı.bir pet dolusu gibi.umarım negatif çıkmaz,böyle olan oldu mu?
nurselçağrıcım bende olmadı ama kahverengi gibi oldu mu yerleşme kanaması diyorlar genelde. inşallah hamilesindir..2 gün kaldı heralde test gününe. biraz daha dayan bence o zaman kan testinde varsa çıkar inşallah..ama doktoruna da haber vermeyi ihmal etme bence cnm..çünkü bazen hamile olanların kanaması olunca doktorlar kanamayı durdurmak için iğne veriyorlar düşük olmasın diye..
Merhaba hanımlar
dün doktora gittim ve bebeğimin kesesini gördüm.
Tabi ben bebeği göreceğimi sanıyordum ama daha çok erken dedi doktorum
2 hafta sonraya gün verdi. Sanırım bebeğim ve kalp atışı o zman duyulacakmış.
Bu arada mide bulantım fulll devam ediyor.
Nec senin durumun nasıl. Görüşemedik.
ne güzell keseyi gördn demek darısı bize inşallahhh..
bende perşembe gidicem inşallah.. kaç haftalık dendi sana peki?
ne güzell keseyi gördn demek darısı bize inşallahhh..
bende perşembe gidicem inşallah.. kaç haftalık dendi sana peki?[/QUOT
5+5 günlük iken ultrasonda 5 haftalık göründü ama ultrasonda +/- 5 gün fark ediyormuş.
birde 5 haftalık keseye göre daha büyüktü.
yani sorun yok.
mide bulantım yüzünden gece 3 te uyanıyorum.
gün boyu zaten full devam ediyor.hemd e aşırı derecede.
doktor bulantı ilacı verdi fakat ben içmiyorum.
nec senin bulantıların yok mu ?
yada gögüslerde değişiklik falan. benim biraz azaldı göğüs sancılarım.
şu anda tek sorunum aşırı mide bulantım.
dileğimbebeğimi görme kalp atışını duyma arzum.
![]()