transferin 8 ci günü kan testi yaptıran varmı

fanita

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
80
1
286
Bursa
arkadaşlar tedavim başlarken çok çok umutluydum,
ama transferden sonraki günler geçtikçe umudum azalıyordu
hep belirti arıyordum , çok bişey de yoktu karında şişlik vs..
düşündüm ki: tuttu ise 8 ci gün kandaki testte belli olur , 3 - 5 bişey çıkar
test negatif çıktı

erken test yaptıysanız paylaşalım sonuçları ,

Son düzenleme:
canım ben anlamadım.. hangi test negatir çıktı... idrar testimi kan testimi?

ben 8. gün idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama benim değerim çok yüksekti.sen yinede 12. günü bekle bence.

canım ben 10. günü ptırdım 5 çıktı şimdilik devam ediyor 63 oldum doktorlar umutsuz ama benim hala umuudum var..senin kanda kaç çıktı?

bende 8.günü idrar testi yaptım silik çizgi, kan değeri 69,77 çıkmıştı..
benim ikiz gebelikmiş.. (sonu olumsuz olsada)
haliyle benim doktorum bile çok erken kendini göstermiş normalde çıkmaz demişti.. en ideali 12.günü beklemek..

Bebek rahme tutunduktan sonra hcg salgılamaya başlıyo.Seninki geç tutunmuş olabilir.ınşallah 12. gün pozitifi görürsün.

bende 6.gun kan testı yaptırmıstım 1.05 cıkmıstı acaba catlatma ıgnesındenmı kaynaklanan bı degermıydı bılmıyorum bugun 10. gunum idrar testıde yapmadım.

asude senin sonuç belkide katlanıp 12 gün normal bir değer alır
bazi arkadaşlar 7-8 günlerde idrarda bile görüyorlar

canım ben 10. günü ptırdım 5 çıktı şimdilik devam ediyor 63 oldum doktorlar umutsuz ama benim hala umuudum var..senin kanda kaç çıktı?

idilengin senin yazılarını daha önce okumuştum biraz da oradan moral aldım
ama önceki denememden biliyorum ki geç tutunursa bir sorun çıkıyor
yinede rabimin bize neyi nasib görduyse o olur

idilengin senin yazılarını daha önce okumuştum biraz da oradan moral aldım
ama önceki denememden biliyorum ki geç tutunursa bir sorun çıkıyor
yinede rabimin bize neyi nasib görduyse o olur

amin hakkkımızda hayırlısı ama yine de öyle düşünme bence rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişe yok..çok arkadaşla konuştum geç tutunup değeri çok düşük olup da bebeğini kucağına alan.. allah nasip etsin yeter ki.. bize de isteyen herkese de.. ne yazıldıysa onu yaşayacağız.. inşallah birer mucize topiği de biz açarı :)

bende bunu inanmak istiyorum
peki hemen tutunca salgılıyor hormonu ama kanda hemen mi belli oluyor onu bilmiyorum

canım belkıde gec tutunma olmustur ben daha belkı artacak ya benımde pek bılgım yok banada dr dedıgı ıcın yaptırmıstım bende morelım bozuldu benımde ama ıyı dusunelım ıyı olsun degılmı

Transferden sonra mı sayıyoruz günü? benim 31 martta koyuldu dr 9unda test yaptır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…