- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
İnsallİn öyledir tek temennim oCanini sıkma o deger artabilir sakin ol dua et stres yapma. Bebeğin muhtemelen tutunmaya çalışıyor.
Cnm stres yapma daha 8.günün bugün biliosun beta her gün 2katına çıkan bişe düzenli testlerini yap, önemli olan gidişatı betanın, pozitifi almışsın şimdiden hayırlı olsun moralini bozma yüksek tutki bebişinde sıkı sıkı annesine tutunsunKızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.
Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?
İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı
Cnm kanamanda tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle herkesin olmasada çogu kişi tutunma kanaması yaşıo bugünlerdeKızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.
Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?
İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı
İnşallah canım Allah razı olsunCnm stres yapma daha 8.günün bugün biliosun beta her gün 2katına çıkan bişe düzenli testlerini yap, önemli olan gidişatı betanın, pozitifi almışsın şimdiden hayırlı olsun moralini bozma yüksek tutki bebişinde sıkı sıkı annesine tutunsun
Bizede haber vermeyi unutmaİnşallah canım Allah razı olsun
Pazartesi tekrar kan vericem bakalım
Ya süpersin şöyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var....Canım benimde 3.gün donmuş transferiydi.
5.gün 0.49 çıktı değerim kesin olmadı dedim
12.gün 270 çıktı çok şükür
Umutsuz olma canım yeni tutunuyodur inşallah kat kat artar Allahın izniyle
Veririm canım sen naptın?Bizede haber vermeyi unutma
Bnm dün transfer oldu cnm, çok şükür bekleme moduna geçtim ama dayanamayıp 7-8.gün erken gebelik testi yaparımVeririm canım sen naptın?
5.gün yaptırmıştım canım oda 0.49 çıkmıştı daha sonrada normal test günümde 12.gün yaptırdım 270 çıktıYa süpersin şöyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var....
Sen 12gunden önce hiç yaptırmadin mi peki canım ?
Oh hadi hayırlı sonuçlar al inşallah canımBnm dün transfer oldu cnm, çok şükür bekleme moduna geçtim ama dayanamayıp 7-8.gün erken gebelik testi yaparım
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz sağsalim kucağınıza almak nasip olsun benim embriyolarımda 3.gün donduruldu hücre sayısı kaçtı sizin bilginiz varmı?Canım benimde 3.gün donmuş transferiydi.
5.gün 0.49 çıktı değerim kesin olmadı dedim
12.gün 270 çıktı çok şükür
Umutsuz olma canım yeni tutunuyodur inşallah kat kat artar Allahın izniyle
Amin inşallah inşallah sağolun Allah razı olsun,Rabbim cümle isteyene nasip etsin inşallah.Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz sağsalim kucağınıza almak nasip olsun benim embriyolarımda 3.gün donduruldu hücre sayısı kaçtı sizin bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?