• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olanlar

Kuzum senin umut var bak silikte olsa çıktı yarın tekrarla testini var sende nidaninkide olacak insallah
Seninkinde olacak düşünme öyle hepimiz hayırlı haberler vericez inşallah birbirimize. Bu arada regl olacakmışım gibi kasık ağrısı giriyor arada bana normal mi acaba normalde regl yarın olmam gerekiyor

Seninkinde olacak düşünme öyle hepimiz hayırlı haberler vericez inşallah birbirimize. Bu arada regl olacakmışım gibi kasık ağrısı giriyor arada bana normal mi acaba normalde regl yarın olmam gerekiyor
Normalde benimde bugün olmam gerekiyordu ama ilaçlar oldurtmuyormuş sanırım

Merhaba benim de 6. Günüm tertemiz bir negatif çıktı bu sabah

Bu ağrılarım bende transfer olduğum günden beri var kuzum insallah gebelik belirtileri senin

Yani ilk sürecim dediğim gibi emrıolar iyi ama ben süreci başlattıktan sonra bu doktor çok reklamcı falan dediler zaten iki defa gördüm hemşireleriyle irtibata geçiyordum
Oha gerçekten mi ben doktoru her seferinde gördüm en azından bilgilendiriyor fikir alışverişi yaptık falan

Back
X