- 21 Aralık 2019
- 331
- 157
- 103
- 44
Uzulmeyin Allahın izniyle sizinkiler tutacak içimde öyle bir his var rabbim yaniltmasin sevindirsin şükür edelim sizinkiler tuttu diyeAynen benimde geride embriyom kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulmeyin Allahın izniyle sizinkiler tutacak içimde öyle bir his var rabbim yaniltmasin sevindirsin şükür edelim sizinkiler tuttu diyeAynen benimde geride embriyom kalmadı
Kuzum senin umut var bak silikte olsa çıktı yarın tekrarla testini var sende nidaninkide olacak insallahNolacak bizm bu halimiz
Seninkinde olacak düşünme öyle hepimiz hayırlı haberler vericez inşallah birbirimize. Bu arada regl olacakmışım gibi kasık ağrısı giriyor arada bana normal mi acaba normalde regl yarın olmam gerekiyorKuzum senin umut var bak silikte olsa çıktı yarın tekrarla testini var sende nidaninkide olacak insallah
Valla bacım bilemedim hayır sülalede her kedi gibi maşallahı var tek bende patladı anlamadımNolacak bizm bu halimiz
Hepimizin olsun inşAllah vallahi sizi sevdim ben en içten duamı ediyorum bizm içinKuzum senin umut var bak silikte olsa çıktı yarın tekrarla testini var sende nidaninkide olacak insallah
Normalde benimde bugün olmam gerekiyordu ama ilaçlar oldurtmuyormuş sanırımSeninkinde olacak düşünme öyle hepimiz hayırlı haberler vericez inşallah birbirimize. Bu arada regl olacakmışım gibi kasık ağrısı giriyor arada bana normal mi acaba normalde regl yarın olmam gerekiyor
Üf hadi biriniz test yapın saatler geçmiyor artıkNormalde benimde bugün olmam gerekiyordu ama ilaçlar oldurtmuyormuş sanırım
Bende test yookÜf hadi biriniz test yapın saatler geçmiyor artık![]()
Bu ağrılarım bende transfer olduğum günden beri var kuzum insallah gebelik belirtileri seninSeninkinde olacak düşünme öyle hepimiz hayırlı haberler vericez inşallah birbirimize. Bu arada regl olacakmışım gibi kasık ağrısı giriyor arada bana normal mi acaba normalde regl yarın olmam gerekiyor
Kaçıncı gün embriyosu birde 5 bileyse erken dahaMerhaba benim de 6. Günüm tertemiz bir negatif çıktı bu sabah
Bende sizleri çok sevdim canlarım yaHepimizin olsun inşAllah vallahi sizi sevdim ben en içten duamı ediyorum bizm için
Ben Kayseri acibadem hastahanesi Mustafa taş ta tedavi gördüm baya meşhur dediler araştırmadan orda surecimi baslattimKızlar birde şey sorcam nerde tedavi görüyorsunuz hangi şehir hangi doktr?
Evet duymuştum nasıl sence abla memnun musunBen Kayseri acibadem hastahanesi Mustafa taş ta tedavi gördüm baya meşhur dediler araştırmadan orda surecimi baslattim
Merhaba canım modunu düşürme biz dusurduk ve ben bugün hiç biseye dikkat etmedim sen benim gibi yapma daha erkenMerhaba benim de 6. Günüm tertemiz bir negatif çıktı bu sabah
Yani ilk sürecim dediğim gibi emrıolar iyi ama ben süreci başlattıktan sonra bu doktor çok reklamcı falan dediler zaten iki defa gördüm hemşireleriyle irtibata geçiyordumEvet duymuştum nasıl sence abla memnun musun
Sabah erkenden işe gitmeden yapacam kuzum atarım resminideÜf hadi biriniz test yapın saatler geçmiyor artık![]()
Oha gerçekten mi ben doktoru her seferinde gördüm en azından bilgilendiriyor fikir alışverişi yaptık falanYani ilk sürecim dediğim gibi emrıolar iyi ama ben süreci başlattıktan sonra bu doktor çok reklamcı falan dediler zaten iki defa gördüm hemşireleriyle irtibata geçiyordum
Yani iyi sempatik ama ne kadar uzman bısey diyemem kuzum ama çok videolarını izledim baya başari elde etmiş ama bende edemediOha gerçekten mi ben doktoru her seferinde gördüm en azından bilgilendiriyor fikir alışverişi yaptık falan