Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah öyle deme gayet güzel katlanarak artar ınsallahKızlar kan sonucum çıktı 9.79![]()
Ayy yeni mi tutunuyor acab o yüzden düşüktür doktorun ne dedi 2 gün sonra ver artar inşAllah sağlıcaklaKızlar kan sonucum çıktı 9.79![]()
Çok minnnak daha annesiçok düşük değil dimi
Allahım şükürler olsun ya sağlıkla alayım kucağıma inşallahÇok minnnak daha annesi
Çok haklısın canım biz aceleci davraniyoruz birazİnşallah canım benım onun için doktor demıyo ıdrar testı yapın yanlışlık payı da cıkabılır dıye dırek kanda cekın ınslh guzel sonuc alırsın dua etmekten başka care yok cnm![]()
Doktor daha aramadı hadi sende git test yappppAyy yeni mi tutunuyor acab o yüzden düşüktür doktorun ne dedi 2 gün sonra ver artar inşAllah sağlıcakla![]()
Ben perşembeye randevu aldım sonucum aynı gün çıkacak insallah ama nida versinDoktor daha aramadı hadi sende git test yapppp
Doktor daha aramadı hadi sende git test yapppp
Benimde randevu yarın erken gebelik istedim gelcek bi onu deneyeceğim idrarlaBen perşembeye randevu aldım sonucum aynı gün çıkacak insallah ama nida versin
Hadi insallah kuzum hayırlı haberlerini alalım sendenBenimde randevu yarın erken gebelik istedim gelcek bi onu deneyeceğim idrarla
Kuzum senin test günün normalde bu gün değildi demi Bıde seninki kavin gün emriosuyduDoktor daha aramadı hadi sende git test yapppp
Aşkım benim test günüm normalde 22 Kasım 5.gün çift embriyo koydurdum dün akşam test yaptım sanki bi silik var gibiydi sabahta tekrar yaptım iyice belirginleşmişti sonra hastaneye gittim test yaptırdım 9.79 çıktıKuzum senin test günün normalde bu gün değildi demi Bıde seninki kavin gün emriosuydu
Değil gününe göre hayırlı olsunnnçok düşük değil dimi
Aşkım benim test günüm normalde 22 Kasım 5.gün çift embriyo koydurdum dün akşam test yaptım sanki bi silik var gibiydi sabahta tekrar yaptım iyice belirginleşmişti sonra hastaneye gittim test yaptırdım 9.79 çıktı
Benim gibi aynı çift emrio ama benim kan günüm 20 Kasım doktorunla gorusebildinmiAşkım benim test günüm normalde 22 Kasım 5.gün çift embriyo koydurdum dün akşam test yaptım sanki bi silik var gibiydi sabahta tekrar yaptım iyice belirginleşmişti sonra hastaneye gittim test yaptırdım 9.79 çıktı
Denedin mi kuzumBenimde randevu yarın erken gebelik istedim gelcek bi onu deneyeceğim idrarla
Denedim negatifDenedin mi kuzum
Kanda çıkacak insallah kuzum dur stres yapma sakinDenedim negatif
Sakin kal olacak Allah’ın izniyle yavrumDenedim negatif