Görüştüm hamilesinn 22 kasımda tekrar kan ver dedi ama ben 2 gün sonra tekrar vericem artışa bakalımBenim gibi aynı çift emrio ama benim kan günüm 20 Kasım doktorunla gorusebildinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüştüm hamilesinn 22 kasımda tekrar kan ver dedi ama ben 2 gün sonra tekrar vericem artışa bakalımBenim gibi aynı çift emrio ama benim kan günüm 20 Kasım doktorunla gorusebildinmi
Ayy inşAllah yavrumGörüştüm hamilesinn 22 kasımda tekrar kan ver dedi ama ben 2 gün sonra tekrar vericem artışa bakalım
Bende hissetmiyorum ama olmayacak bisey değil en net sonuç kan Ins yarın güzel olacakİnanır mısınız hiç bişey hissedemiyoeum şuan yarın ola hayrola
Hadi çok şükür kuzum dua et bizlerede özellikle nida yarın. Güzel haberler versin insallahGörüştüm hamilesinn 22 kasımda tekrar kan ver dedi ama ben 2 gün sonra tekrar vericem artışa bakalım
İnşallah ablacımBende hissetmiyorum ama olmayacak bisey değil en net sonuç kan Ins yarın güzel olacak
Bende davrandım cunku ıdrarda 6 mıydı 7 mıydı gunde yaptm cıkmadı kan testı bekledmÇok haklısın canım biz aceleci davraniyoruz biraz
5.gun emriosu kanda 10 günde kaç çıkması lazım normaldeBende davrandım cunku ıdrarda 6 mıydı 7 mıydı gunde yaptm cıkmadı kan testı bekledm
Canım seninle aynı gün transfer olumsuz ama benim doktorum 10 gün sonra kan ver dedi seninki 12 gün sonra demiş ikimizin ki de 5.gun emriosu ve çift neden bu farklılıklar oluyor bi bilgin varmi?Görüştüm hamilesinn 22 kasımda tekrar kan ver dedi ama ben 2 gün sonra tekrar vericem artışa bakalım
Bilmiyorum ki benim doktoruma bugün kan verdim diyince çok kızdı zaten yapma dediğim şeyleri yapmışsın hep dediCanım seninle aynı gün transfer olumsuz ama benim doktorum 10 gün sonra kan ver dedi seninki 12 gün sonra demiş ikimizin ki de 5.gun emriosu ve çift neden bu farklılıklar oluyor bi bilgin varmi?
Bilmiyorum ki benim doktoruma bugün kan verdim diyince çok kızdı zaten yapma dediğim şeyleri yapmışsın hep dedi![]()
Ben sabah son testimi yaptım gördünüz negatif test almadım perşembe kan verecem nida yapmış çıkamamış oda yarın kan verecek insallah kanda çıkar bakalım nasip kuzumN’aptınız kızlar hiç test yaptınız mı hadi lütfen sizde güzel haberler verin bana
Ay Allahım inşallah sizede hayırlı haberler almayı nasip ederBen sabah son testimi yaptım gördünüz negatif test almadım perşembe kan verecem nida yapmış çıkamamış oda yarın kan verecek insallah kanda çıkar bakalım nasip kuzum
Taze transfer ise çok erken test için donmuş embriyolar daha erken tutunabiliyor ama taze transfer 6. Günden sonra da tutunabiliyor.transferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olan varmı kızlar ya
Kurban olurum canım ya güzel kalbinden öpüyorum Allah razı olsun sen mutlu oldun ya inan bende ona çok sevindim insallah nasipte varsa bizlerde yaşarız o sevıncı Bıde bakmissinhepimiz dogurmusuz ve yine yazışıyoruz çocuklar durmuyor diyeAy Allahım inşallah sizede hayırlı haberler almayı nasip ederçok dua ediyorum sizede özellikle sana ve nidaya
![]()
Bizlerin dondurulmuş Emrıo ama kan veresiye netlik olmuyor anlaşılanTaze transfer ise çok erken test için donmuş embriyolar daha erken tutunabiliyor ama taze transfer 6. Günden sonra da tutunabiliyor.
Ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum 8. Gün pozitifi gördüm 10. Gün kan değerim 900 küsürlerde idi doktorum ilk gün yada ikinci gün tutunmuş demişti 6. Güne kadar tutunma olabiliyor moralinizi bozmayın doktorun dediği günde test verinBizlerin dondurulmuş Emrıo ama kan veresiye netlik olmuyor anlaşılan
Hadi insallah canim ama ben 10 kasımda transfer oldum ve bugünki sabah testim negatifti bilemiyorum pozitife döner mi ama umut işte Hersey perşembe belli olacak nasipseBen 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum 8. Gün pozitifi gördüm 10. Gün kan değerim 900 küsürlerde idi doktorum ilk gün yada ikinci gün tutunmuş demişti 6. Güne kadar tutunma olabiliyor moralinizi bozmayın doktorun dediği günde test verin