gecede yapayım bakalım haber edicem sizeKuzum hafif silikte çıktıysa ümit var yoksa çıkmazdı testin neden yine karamsar düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecede yapayım bakalım haber edicem sizeKuzum hafif silikte çıktıysa ümit var yoksa çıkmazdı testin neden yine karamsar düşünüyorsun
Evet ama o zamanlar gençtim kuzum şu anki yazım düşündürüyor benideOlucak hepimizin allahın izniyle bak senin çocuğun olmuş en azından olabildiğini biliyorsun
Benim halam 48 yaşımda yeni doğum yaptı bak ben daha 25 yaşındayım amh 0.63 sizin yaşlarınızla aynı gibi resmenHayır Hersey sorunsuz sebepsiz dediler tek sorun yaşım çünkü 44 yaşındayim
Ay hadi kuzum ya bari sizlerin pozitif olsun da size sevineyim ben rabbim ne olursun nasip etgecede yapayım bakalım haber edicem size
Masallah halaniza doğal gebelık mı olduBenim halam 48 yaşımda yeni doğum yaptı bak ben daha 25 yaşındayım amh 0.63 sizin yaşlarınızla aynı gibi resmen
Su testi tekrar yüklesene kuzum dYa fotoğrafını çekmek zor çünkü çok silik canım ya
Evet Allahın izniyle olacak abla benim bu yaşta amh düşük yumurtam çok az eşimde morfoloji bozukluğu var embriyo olmuyorHayır Hersey sorunsuz sebepsiz dediler tek sorun yaşım çünkü 44 yaşındayim
Aha benimki senden debeter 0.26Benim halam 48 yaşımda yeni doğum yaptı bak ben daha 25 yaşındayım amh 0.63 sizin yaşlarınızla aynı gibi resmen
Öyle deme kuzum ya Senınde yaşın genç olur Allahın izni ileAha benimki senden debeter 0.26
Zaten doktor hem yaşın avantajı var dedi hemnde amh dışı tüm değerlerin olması gerekenden daha iyi dedi. Umudum bunlar oldu ama işte çarşamba inşAllah pozitif olurÖyle deme kuzum ya Senınde yaşın genç olur Allahın izni ile
Yaş gerçekten çok önemli gebelikte o yüzden avantajlısın kuzum sizlerede rabbim evlat duygusunu tattırsın benim bi tane 20 yaşında oğlum var İyki var diyorum beni hiç üzmedi hayırlı evlat oldu sağolsun ama ben hep kiz çocuklarına çok özenmişim dir eşimi de baba olmasını çok arzu ediyorum o yüzden bu yaştan sonra. Tüp bebek surecınde girdim yoksa cidden kalkışmazdım benZaten doktor hem yaşın avantajı var dedi hemnde amh dışı tüm değerlerin olması gerekenden daha iyi dedi. Umudum bunlar oldu ama işte çarşamba inşAllah pozitif olur
Benimde şükür bu yaşta yumurtam iyi oldu 16 tane toplandı 6 tane 5.gun olarak donduruldu 5tabesi 5aa bir tanesi 3b ama tansfer olunca içerse ne oluyorsa olmuyorZaten doktor hem yaşın avantajı var dedi hemnde amh dışı tüm değerlerin olması gerekenden daha iyi dedi. Umudum bunlar oldu ama işte çarşamba inşAllah pozitif olur
Ayy abla inşAllah rabbim sağlıklı bir kız cocuğu nasip etsin bak en azından daha embriyon varmış maşAllah kaliteleri de güzel illakş biri olacak ki hiç birine gerek kalamdan bu oluverir inşAllahYaş gerçekten çok önemli gebelikte o yüzden avantajlısın kuzum sizlerede rabbim evlat duygusunu tattırsın benim bi tane 20 yaşında oğlum var İyki var diyorum beni hiç üzmedi hayırlı evlat oldu sağolsun ama ben hep kiz çocuklarına çok özenmişim dir eşimi de baba olmasını çok arzu ediyorum o yüzden bu yaştan sonra. Tüp bebek surecınde girdim yoksa cidden kalkışmazdım ben
Benimde şükür bu yaşta yumurtam iyi oldu 16 tane toplandı 6 tane 5.gun olarak donduruldu 5tabesi 5aa bir tanesi 3b ama tansfer olunca içerse ne oluyorsa olmuyor
Amin kuzumda yemin ediyorum sizi taniyinca benim olmasında sizinki olsun diye dua ediyorum rabbim tez zamanda annelik duygusunu tattırsınAyy abla inşAllah rabbim sağlıklı bir kız cocuğu nasip etsin bak en azından daha embriyon varmış maşAllah kaliteleri de güzel illakş biri olacak ki hiç birine gerek kalamdan bu oluverir inşAllah![]()
Mevlam büyük kuzum ya insallah olurEğer benim olmazsa sil baştan yapmak zorundayım opu ydu transferdi iğneler çok yordu ki tekrar opu da hemen embriyo olcak mı mechulKi maddiyatta cok zor yani. Allahım nolur kanda pozitifi göster sağlıcakla alalım ya noluur
![]()
Aynen benimde geride embriyom kalmadıEğer benim olmazsa sil baştan yapmak zorundayım opu ydu transferdi iğneler çok yordu ki tekrar opu da hemen embriyo olcak mı mechulKi maddiyatta cok zor yani. Allahım nolur kanda pozitifi göster sağlıcakla alalım ya noluur
![]()
Allah nasip edecek inşallah hepimizeAmin kuzumda yemin ediyorum sizi taniyinca benim olmasında sizinki olsun diye dua ediyorum rabbim tez zamanda annelik duygusunu tattırsın
Nolacak bizm bu halimizAha benimki senden debeter 0.26