• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8.gunu kanaması olan varmı

zeynebm

AnNe AdAyı ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
97
46
88
Bugün benim 8.gunum yarın test günüm şu an leke gibi koyu kıvamlı jelle karışık bi şekilde geldi umarım çoğalıp adet kanaması na dönüşmesin :( bu şekilde gebelik sonucu pozitif çıkanlar olmuş ama inşallah bende pozitif sonucu gorurum

Bugün benim 8.gunum yarın test günüm şu an leke gibi koyu kıvamlı jelle karışık bi şekilde geldi umarım çoğalıp adet kanaması na dönüşmesin :KK43: bu şekilde gebelik sonucu pozitif çıkanlar olmuş ama inşallah bende pozitif sonucu gorurum
8. günse kanda çıkar istersen bi test yaptır ..bende bekleme aşamasındyım adet belirtilerim var

Canım benim dün 9. Günümdü kahverengi lekelenmem oldu hastaneyi aradım bi iğne söylediler onu vurdurdum sonra kesildi pazartesi kan testim yapılacak ogüne kadar istirahat etmemi istediler inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurlar

Bugün benim 8.gunum yarın test günüm şu an leke gibi koyu kıvamlı jelle karışık bi şekilde geldi umarım çoğalıp adet kanaması na dönüşmesin :KK43: bu şekilde gebelik sonucu pozitif çıkanlar olmuş ama inşallah bende pozitif sonucu gorurum
Ben varim 9.gunu lekelenmeyle basladi 5.ayima kadar lekelenme seklinde surdu progestan fitil ve igne kullandim..4 aylik kizim var suanda.

Benim bugün transferden sonraki 7. Günüm , dün ve bugün kanamam biraz fazla gibi , endişelenmeye başladım

Endiselenmeyin Allahın izniyle bişey olmaz burda bi çok kişi aynı şeyi yaşayıp bebeğine kavuşmuş umudunuzu sakin kaybetmeyin Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah

Back
X