Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün benim 8.gunum yarın test günüm şu an leke gibi koyu kıvamlı jelle karışık bi şekilde geldi umarım çoğalıp adet kanaması na dönüşmesin bu şekilde gebelik sonucu pozitif çıkanlar olmuş ama inşallah bende pozitif sonucu gorurum
Bugün benim 8.gunum yarın test günüm şu an leke gibi koyu kıvamlı jelle karışık bi şekilde geldi umarım çoğalıp adet kanaması na dönüşmesin bu şekilde gebelik sonucu pozitif çıkanlar olmuş ama inşallah bende pozitif sonucu gorurum
Canım benim dün 9. Günümdü kahverengi lekelenmem oldu hastaneyi aradım bi iğne söylediler onu vurdurdum sonra kesildi pazartesi kan testim yapılacak ogüne kadar istirahat etmemi istediler inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurlar
Endiselenmeyin Allahın izniyle bişey olmaz burda bi çok kişi aynı şeyi yaşayıp bebeğine kavuşmuş umudunuzu sakin kaybetmeyin Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah