transferin 8. gününde öksürük

baluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
10
1
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza
bana yardımcı olursanız sevinirim
bugün transferimin 8. günü ve çok öksürmeye başladım boğulur gibi oluyorum bi sakıncası varmıdır ? bilenler varsa ne olur yazsın

canım benım bı arkadaşımında öle oldu tutmaz dedık tuttu valla ..demekkı çok onemlı değil...ama elınden geldığınce desteklı oksur...........geçmış ols doktoruna danış......

canımm gerçekten tedırgın olma o arkadaşım çıok kotuydu çok oksuruyodu ve şımı hamıle.........tuttuysa inş onu bışey engelleyemez yetrekı rabbım ol demış ols........rahatla ama yınede az oksurmeye ve boll su ıçmeye çalış guzel haberını beklıyorum ..........

canım Allah razı olsun senden içimi ferahlattın arkadaşının kaçıncı gününde başlamıştı

valla transferden hemen sonra o çok hassastı ılk gunden başlamıştı...........emrıyolar ılk üç gun tutunuyoo....sonra hafıf işler tavsıye edılıyo...yanı zaten tututysa tutut canım

senın artık neredeyse sonuç bellı oacak test ne zaman...........bende heyecanlandım

:) süpersin
test 29 mayısta canım erken yaptırsam bişey çıkar mı
şu öksürük olayı canımı sıktı açıkçası bir de transferin ilk gününden bu yana akşama doğru ne az ne de çok akıntım oluyor yoğun kıvamlı normal midir bu da

canim test gününü beklemelisin.akinti olabiliyor.kullandigimiz ilaçlardan.belirtilere fazla takilma.bende bazen hiç belirti olmuyodu.çok sükür hamileyim.darisi basina olsun insallah...

saolun arkadaşlar başlarda karın ve göğüs ağrım vardı şimdi o belirtiler yok
neyse hayırlısı olsun ınşallah

balukcum zaten embryolar ilk 7 gun icerisinde yerlesiyormus rahime hatta genelde ilk 5 gun..seninki tuttuysa okrusuk ona bisey yapmaz korkma...tuttuysa tutmustur zaten yani...ama cok merak ediyorsan 1-2 gun sonra test al yap bakalim hafif cizgi falan cikicakmi??bende 9. ve 10. gunlerde hafif cizgi cikmisti...

idrarda çıkması için çoğul gebelik olması gerekmez mi
bilemedim doğrusu
senin ikiz galiba ne güzel hayırlısı ile kucağına alırsın ınşallah

idrarda çıkması için çoğul gebelik olması gerekmez mi
bilemedim doğrusu
senin ikiz galiba ne güzel hayırlısı ile kucağına alırsın İnşallah

hayir canim ikiz degil o resmi cok sevdigim icin koydum...benim tek bebek tek embryoydu cunku..ve 9.10. gunlerde yaptigim testlerde cok hafif ikinci cizgi cikti..14. gun kan testimdede 211 cikti....

mehaycım kendıne ıyı bak canım............bebişin çook şanslı çok tatlı bı annesı olucak........ona çok guzel kekler yapıcak................inş rabbım tamamına erdırsın...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…