transferin 8. gününde öksürük

mehaycım kendıne ıyı bak canım............bebişin çook şanslı çok tatlı bı annesı olucak........ona çok guzel kekler yapıcak................inş rabbım tamamına erdırsın...........

evet canim herkes oyle diyor :)) istahli olsun istesinde ben ona neler yaparim neler :))amin canim insallah Rabbim tamamina erdirir sen ne yaptintedavi isini???

mehay Maşallah canım Allah verdi mi veriyor işte tamamına erersin ınşallah darısı başıma
bu arada transfer gününü de sayarak söylüyorum ben sizler sayıyormusunuz
mehay sen de belirti falan olmuşmuydu akıntın varmıydı

mehay Maşallah canım Allah verdi mi veriyor işte tamamına erersin İnşallah darısı başıma
bu arada transfer gününü de sayarak söylüyorum ben sizler sayıyormusunuz
mehay sen de belirti falan olmuşmuydu akıntın varmıydı

canim transfer gununden bir gun sonra saymaya baslayacaksin...yani ertesi gun 1. gun oluyor...bende belirti olarak ilk 5 gun kasiklarimda agri oldu ozellikle 4 ve 5. gunlerde bicak saplaniyor gibiydi kan degerime gorede bebisim o gun yerlesmis rahime :)) sonrasinda hicbir belirti olmadi...yine yok heralde demistim cunku artik hic umudum yokru basimdan sonucu negatif 6 asilama ve bir tup gecmisti buda ikinci tuptu..ustelik ilkinde 2 embryo vardi olmadi bunda tek ve dondurulmus var hic olmaz demistim..Ama veren Rabbim veriyor iste onun gucune diyecek yok ne zaman isterse veriyor o...insallah hamilesindir canim...

Kızlar şuan bende yeni transfer oldum
Bugün 4. Günüm lütfen çok öksürüyorum grip olmuşum bu tutunmaya engel midir.?
Öğrenmek istiyorum 😔🤲

Back
X