Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merabalar bnmde 5.denemem bnmde 2.günüm bgn normal hayata devam ediorum, çnkü n kdr uzanarak geçirsende kımıldamasan bile bnce bu iş kısmet zaten olacagı varsa tutuo, olmicaksada ne yapsanda olmuo, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
8. Gündesin disari çıkıp kendini çok yormadan esinle güzel vakitler gecir bence
inan evde durmaktan cok sıkılmıstm ben ben bebeğin seninledir umarım testi ne zaman yapacaksın?
merhaba canim.
persembe günü test günüm.
ben de cok isterdim gezmek dolaşmak ama ayagimda sorun oldugu için gezmek bile aci veriyor.insallah rabbim herkesin kucagini boş birakmaz.
sen ne durumdasin.
Bnm sürekli yatma gbi durumum yoktu işe gttim hmn ertesi günü öylede devam ettim normal hayatınıza dönün dedi hemşirelerde rabbim hepimize nasip etsinnn...
merhaba canim.
persembe günü test günüm.
ben de cok isterdim gezmek dolaşmak ama ayagimda sorun oldugu için gezmek bile aci veriyor.insallah rabbim herkesin kucagini boş birakmaz.
sen ne durumdasin.