transferin 8.güünü idrar testi

xolix06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
863
10
96
Ankara
kızlar test yaptım.transfer günümü saymadan 8. günü.kabak gbi tek çizgi.gene olmadı dmi ya...aranızda böle olup kan testnde pozitif çıkan oldumu?bu bnim 2. demnememdi...senağlama

daha çok erken idrar tahlili için.çogul gebelikse erken gösterebiliyor kendini ama tekse görünmüyor bazen.
ben ilk hamileliğimde üçüzdü,8.gün çıkmıştı tahlilde.
sonraki tekti 9.gün bile çıkmadı.
bozma moralini.inşallah hamilesindir.

inşallah canım.senin 10.günündemi çıktı idrarda.yada kanda kaçıncı gün yaptırdn kaç çıktı hatırlıomusun?

Hayatım çok erken daha idrar testi için. Kanda bile zor çıkıyor sonuç. ıdrar testinde kullanılan kartujdaki madde daha az yani. sağlıklı sonuç vermez bence. Sakin olmaya çalış...kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar başka kimse yazmamış.anlaşılan comebacktan başka idrarda neg görüp kanda pozitifi gören yok..

canım ben de öyle 6. gün falan yaptım dayanamayıp ve çıkmadı ben de üzüldüm 9. gün de kan testi yaptım çıktı ve 13. gün tekrar bir kantesti daha yükseldi ve şuan nerdeyse 8 haftalık ikizlerime hamileyim. ben ce üzülme sen de kanda yaptır en azından çok merak ediyosan daha güvenilir olur.

canım moralını bozma lütfen arkadsların dediği gibi çoğulsa 2.çizgi çok ince bellı oluyo en güvenılır kan testı sonuçda bu sefer olucak öyle inanıyorum ve burda beraberce kutlıcaz hamıleliğini zaten 3 gün kalmadımı? kan testine o zamn görücez
Ayrıca idrar testini bekletseydın baya 5 dk diyolar ben 10 15 dk bekletıyodum ve sabah aç karnına ilk idrarla daha iii olr diyolar..
kendini ve bebişleri üzme sakın...

9. gün değerin kaç çıkmıştı canım?allah bağışlasın bebişlerini sana.

inanıyormusun gerçekten tülaycım?inşallah canım kaldı 2 gün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım ..insanlara çaktırmadan kimseye söylemeden çok zor yaptırdım bn tedawiyi.allahım biliyor ya okadar çok istiyorumki...öyle amaçsız ve boşumki..çok farklı çok mutlu çok varlıklı çok ünlü çok vsvsvs olmak istemiyorum.sadece bir anne olmak istiyorum.sıradan bir anne...:CüvCüv:dünyanın en güzel duygusu..

canim nerlerdesin bi daha test yaptinmi seni merak ettim allahim yardimcin olsun ins bebsiin gelirrrrrr

kızlar test yaptım.transfer günümü saymadan 8. günü.kabak gbi tek çizgi.gene olmadı dmi ya...aranızda böle olup kan testnde pozitif çıkan oldumu?bu bnim 2. demnememdi...senağlama

canım benimde idrar testinde negatif çıkmıştı şuan 7+2 gebeiyim. sıkma canını sakın böyle şeylere, doktorların bi bildiği olmasa 12. gün kan testi istemezler. moralini bozma sen.

arkadasim bende 9.günde idrar negatifti.12.günde kanda pozitif çikti.tek oldugu için.bence tahlil gününü bekle..

kendini hiç boşuna üzme canım çünkü bana mart ayında dondurulmuş embriyo transferi yapıldı sonuç negatifti çok üzüldüm ve hemen kendimi işe güce vurdum çok ağır işler yaptım belki unuturum diye ve 1 gün sonra pembe renkte akıntım olamaya başladı 3 gün sonra çok ağır bir kanama geçirdim ve düşük yaptığımı öğrendik ne yapacağımı şaşırdım hamile olduğuma sevineyimmi yoksa düşük olduğuna üzelleyimmi şaşırdım kaldım oyüzden hiç şimdiden kafana takıp kendini üzüp harap etme hele bi kan sonucunu gör,ya pozitifse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…