transferin 8.güünü idrar testi

canım benım ne demek ......bız aynı derdı paylaşıyoruz........aynı sevıncı yaşıyorız.........bu ımtıhan çok zor canım.............inş imtıhanın bıtmıştır canım rabbım senı sevındırsın..............

canım napıyosun nasılsın

napıyım canım işe gidiyorum kafamı dağıtıyorum.ay sende hep temizlik yapıon be yaw.avatarındaki resme baktıkça diorumki obsesifler olur ya heryer titiz düzenli olcak daima .öle bi tip canlanıo gözümdekaydirigubbakcemile3hihihiii.

canim nerlerdesin bi daha test yaptinmi seni merak ettim allahim yardimcin olsun ins bebsiin gelirrrrrr

saol kardeşim benim..bida test yaparmıyım elime almıcam o nesneyi.ıyyyy.korktum.yeter ya nerdeyse bi kolleksiyonum var artık.ruh hastaları gbide tüm tek çizgileri çift yaptım o hırsla.laelaelaelaelae:roflol:
ayyy sonra biri görürde rezil olurum sıyırmış bu derler die attım-tatlicadiarzu-
yarın büyük gün allahın izniyle korku ve titremeyle bekliyorum...

canım benimde idrar testinde negatif çıkmıştı şuan 7+2 gebeiyim. sıkma canını sakın böyle şeylere, doktorların bi bildiği olmasa 12. gün kan testi istemezler. moralini bozma sen.

maşallah canım.kaçıncı gün yapmıştınki idrarı?bugün doktorumda söledi.bi hastası 8. gün bakmış idrarda yok.gitmiş kanda bakmış hamile.allahım banada ol demiş olsun lütfeeeeennnnnnn:Saruboceq:

ahh canıım çok üzüldüm.allah inşallah sna sağlıklı bebekler nasip etsin.bisaa tedawi olucaksın değilmi?

ahh canıım çok üzüldüm.allah inşallah sna sağlıklı bebekler nasip etsin.bisaa tedawi olucaksın değilmi?

saol canım evet haziranın sonu gibi tedavi olacam genart yada bahçecide olurum herhalde inşallah yarın senin hamiş haberini burdan alırız böyle hep birlikte kutlarız :teytey:

arkadaşlar testi wereli 4 saat oldu daha haber gelmedi.normalmi:..herkez 2 saatte alıo.ben girmezsem anlayın olumsuzdur ve ağlyor olucam...herhalde bşişi yzamam.bu saate kadar aramadıklraı için artık hiç umudum kalmadı..doktorum olumlu olursa ben arıcam demişti.olumsuzsa onlar.e belli olduysa doktorum hemen arardı...

sakın ol bak hepımız yanındayız sevınclerını acılarını paylasmak ıcın

eşin ne yapıyo bu arada

ben galiba 7. gün yapmıştım:) ama bu hormon önce kana karışıyormuş sonra idrara geçiyormuş. idrar testinde eğer çoğul gebelik filansa erken zamanda pozitif sonuç görülebiliyormuş tabi o da kesin değil. allahım isteyen herkese nasip etsin. herşeyin hayırlısı olsun.:Saruboceq:

ya doktorom beni de aramamıştı. ben aramıştım.yoğunmuş dönememiş hemen. bi sen ara istersen, bize de haber ver hepimiz dua ediyoruz canım. :Saruboceq:

olmadı arkadaşlar.değerim 0.kısmet değilmiş....

canım çok üzüldüm:teselli: herşeyde bir hayır vardır diyerek yola devam etmekten başka bir şansımız yok ne yazıkki..... inşallah rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın evlat hamileliği nasip eder canım arkadaşım

canım uzulme herseyde bir hayır vardır durma yola devam et unutmakı bebıslerın sana mutlaka gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…