inş canım guzel sonuç alırsın............inşşşşşşşş
Allah gönlüne göre versin....
9. gün değerim 56.8 13. gün 433
canım napıyosun nasılsın
canim nerlerdesin bi daha test yaptinmi seni merak ettim allahim yardimcin olsun ins bebsiin gelirrrrrr
canım benimde idrar testinde negatif çıkmıştı şuan 7+2 gebeiyim. sıkma canını sakın böyle şeylere, doktorların bi bildiği olmasa 12. gün kan testi istemezler. moralini bozma sen.
arkadasim bende 9.günde idrar negatifti.12.günde kanda pozitif çikti.tek oldugu için.bence tahlil gününü bekle..
kendini hiç boşuna üzme canım çünkü bana mart ayında dondurulmuş embriyo transferi yapıldı sonuç negatifti çok üzüldüm ve hemen kendimi işe güce vurdum çok ağır işler yaptım belki unuturum diye ve 1 gün sonra pembe renkte akıntım olamaya başladı 3 gün sonra çok ağır bir kanama geçirdim ve düşük yaptığımı öğrendik ne yapacağımı şaşırdım hamile olduğuma sevineyimmi yoksa düşük olduğuna üzelleyimmi şaşırdım kaldım oyüzden hiç şimdiden kafana takıp kendini üzüp harap etme hele bi kan sonucunu gör,ya pozitifse
ne oldu _
ahh canıım çok üzüldüm.allah inşallah sna sağlıklı bebekler nasip etsin.bisaa tedawi olucaksın değilmi?
arkadaşlar testi wereli 4 saat oldu daha haber gelmedi.normalmi:..herkez 2 saatte alıo.ben girmezsem anlayın olumsuzdur ve ağlyor olucam...herhalde bşişi yzamam.bu saate kadar aramadıklraı için artık hiç umudum kalmadı..doktorum olumlu olursa ben arıcam demişti.olumsuzsa onlar.e belli olduysa doktorum hemen arardı...
maşallah canım.kaçıncı gün yapmıştınki idrarı?bugün doktorumda söledi.bi hastası 8. gün bakmış idrarda yok.gitmiş kanda bakmış hamile.allahım banada ol demiş olsun lütfeeeeennnnnnn:Saruboceq:
arkadaşlar testi wereli 4 saat oldu daha haber gelmedi.normalmi:..herkez 2 saatte alıo.ben girmezsem anlayın olumsuzdur ve ağlyor olucam...herhalde bşişi yzamam.bu saate kadar aramadıklraı için artık hiç umudum kalmadı..doktorum olumlu olursa ben arıcam demişti.olumsuzsa onlar.e belli olduysa doktorum hemen arardı...
olmadı arkadaşlar.değerim 0.kısmet değilmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?