• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8ci gunu

Canım kacıncı günün transfer olalı benım bugun 1hafta oldu yarın 8.gün yani. Beta yaptırdım dün 99,5di bugun 162,63 cıktı. Pozitif inşallahh dimi benimde bide doktora ne zaman gidiceksin kese hemen görünüyormu ki
Canm merhaba Allah sağ salım kucağına almayı nasıp etsın inşallah. Benm negatif oldu malesef😭

Canm merhaba Allah sağ salım kucağına almayı nasıp etsın inşallah. Benm negatif oldu malesef😭
Olsun canım bırdaha denersın ben hep kendımı öyle avuttum. Yine yaparım pes etme asla yiyecek ekmegı yokmuş bu yavranun bir sonrakinin vardır belkı? Sağlıksız embrıyo tutmuyormuş sağlıksız birey olarak doğsaydı zor olurdu herşey rabbimden bunu sakın unutma 🤲🏻❤️

Olsun canım bırdaha denersın ben hep kendımı öyle avuttum. Yine yaparım pes etme asla yiyecek ekmegı yokmuş bu yavranun bir sonrakinin vardır belkı? Sağlıksız embrıyo tutmuyormuş sağlıksız birey olarak doğsaydı zor olurdu herşey rabbimden bunu sakın unutma 🤲🏻❤️
Aynen öyle herşey Rabbimden canm. Vakti zamanı var daha demekki herşeyin hayırlısı olsun isteyen herkese nasıp olsun🤲

Cok uzuldum canim,cok gecmis olsun.Allah tekrarini yasatmasin insaAllah.Sonraki defa alinir insaAllah,sokma guzel canini.Bende 4cu deneme,ikiz gebelik,ama kanamam var malesef😢
İnşallah saglıkla kucagnıza alın inşallah bir sorun sıkıntı olmadan rabbım yavrularınızı korusun🤲

Back
X