Transferin 9. Gün

Kızlar tüp bebek transferim 9. Günü yarın kan tahlil günüm. Aranızda belirti yaşayıp pozitif gören var mı
Benimde bugün 8.günum canm 3 4 test şuan silik çıktı pozitif gösteriliyor bende pazar günü vericem kan bende bel agrisi baya devam ediyor göğüs uçları 5. Gun bacak agrisi oldu

Benim çift transferim oldu 3. Gün ağzıma metal bir tat geldi 6. Günde sabah tuvaletimi yaptığımda selpaga sümüksü yeşil Birşey geldi sanırım embryom düştü dedim aynı gün akşamında da gene tuvalet sonrası selpaga pembemsi Birşey geldi oda sanırım tutunma kanaması idi çok garip belirtiler olduğu İçin dayanamayıp 7. Gün kan verdim 51 çıktı 9. Günde 99 çıktı değerler düşük olunca korktum tabi şimdi kızım 9 aylık 🥰

Benim çift transferim oldu 3. Gün ağzıma metal bir tat geldi 6. Günde sabah tuvaletimi yaptığımda selpaga sümüksü yeşil Birşey geldi sanırım embryom düştü dedim aynı gün akşamında da gene tuvalet sonrası selpaga pembemsi Birşey geldi oda sanırım tutunma kanaması idi çok garip belirtiler olduğu İçin dayanamayıp 7. Gün kan verdim 51 çıktı 9. Günde 99 çıktı değerler düşük olunca korktum tabi şimdi kızım 9 aylık 🥰
Ayyy ne güzel darısı biz isteyenlere🥰🥰

Bende test yaptım ama negatif mi pozitif mi bilmiyorum ikincisini yapmadan bilemicem sanırım :)

Belirti olarak adet olacakmis hissi benim biraz bacaklarım ağrıdi göğüs hassiyeti vardı..ben 7 8 9 günler pembe kahve rengi ara ara leke gördüm. Çok şükür pozitifti. 12 gün kan istemişti benden doktorum

Yaaaa cok sevindim benım 2 gebelik kaybı kaybı kan değerlerim sürekli düzensiz arttı ve düştü Allahım kucagımızı doldursun boş bırakmasın cok yorucu sürek

Belirti olarak adet olacakmis hissi benim biraz bacaklarım ağrıdi göğüs hassiyeti vardı..ben 7 8 9 günler pembe kahve rengi ara ara leke gördüm. Çok şükür pozitifti. 12 gün kan istemişti benden doktorum
Bende şuan adet agrısından başka bişey yok transferden sonra enfeksıyonlu agır grip gecirdim kan verdim beklıyorum

Benim de aynı belirtiler sadece lekelenme olmadı test yaptım idrar testi varla yok arası bilemedim 🥹

Back
X