- 3 Kasım 2022
- 47
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi kardelen522
Kızlar tüp bebek transferim 9. Günü yarın kan tahlil günüm. Aranızda belirti yaşayıp pozitif gören var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün 8.günum canm 3 4 test şuan silik çıktı pozitif gösteriliyor bende pazar günü vericem kan bende bel agrisi baya devam ediyor göğüs uçları 5. Gun bacak agrisi olduKızlar tüp bebek transferim 9. Günü yarın kan tahlil günüm. Aranızda belirti yaşayıp pozitif gören var mı
Ayyy ne güzel darısı biz isteyenlereBenim çift transferim oldu 3. Gün ağzıma metal bir tat geldi 6. Günde sabah tuvaletimi yaptığımda selpaga sümüksü yeşil Birşey geldi sanırım embryom düştü dedim aynı gün akşamında da gene tuvalet sonrası selpaga pembemsi Birşey geldi oda sanırım tutunma kanaması idi çok garip belirtiler olduğu İçin dayanamayıp 7. Gün kan verdim 51 çıktı 9. Günde 99 çıktı değerler düşük olunca korktum tabi şimdi kızım 9 aylık![]()
benimde 9. gün yarın test günü heyecan var. ben hiç yapmadım test panik olmak istemedimKızlar tüp bebek transferim 9. Günü yarın kan tahlil günüm. Aranızda belirti yaşayıp pozitif gören var mı
Yaaaa cok sevindim benım 2 gebelik kaybı kaybı kan değerlerim sürekli düzensiz arttı ve düştü Allahım kucagımızı doldursun boş bırakmasın cok yorucu sürekBenim çift transferim oldu 3. Gün ağzıma metal bir tat geldi 6. Günde sabah tuvaletimi yaptığımda selpaga sümüksü yeşil Birşey geldi sanırım embryom düştü dedim aynı gün akşamında da gene tuvalet sonrası selpaga pembemsi Birşey geldi oda sanırım tutunma kanaması idi çok garip belirtiler olduğu İçin dayanamayıp 7. Gün kan verdim 51 çıktı 9. Günde 99 çıktı değerler düşük olunca korktum tabi şimdi kızım 9 aylık![]()
Beklemek cok zor ben verdim bugun kan arayıp haber edecekler elimde telefon beklıyorumbenimde 9. gün yarın test günü heyecan var. ben hiç yapmadım test panik olmak istemedim
Bende şuan adet agrısından başka bişey yok transferden sonra enfeksıyonlu agır grip gecirdim kan verdim beklıyorumBelirti olarak adet olacakmis hissi benim biraz bacaklarım ağrıdi göğüs hassiyeti vardı..ben 7 8 9 günler pembe kahve rengi ara ara leke gördüm. Çok şükür pozitifti. 12 gün kan istemişti benden doktorum
adet gününüz geçti mi ?Beklemek cok zor ben verdim bugun kan arayıp haber edecekler elimde telefon beklıyorum
inşallah pozitifitirrrrBende şuan adet agrısından başka bişey yok transferden sonra enfeksıyonlu agır grip gecirdim kan verdim beklıyorum
Nasipse tutmuştur canım.. sonucunu merak ettim bendeBende şuan adet agrısından başka bişey yok transferden sonra enfeksıyonlu agır grip gecirdim kan verdim beklıyorum
Benim de aynı belirtiler sadece lekelenme olmadı test yaptım idrar testi varla yok arası bilemedimBelirti olarak adet olacakmis hissi benim biraz bacaklarım ağrıdi göğüs hassiyeti vardı..ben 7 8 9 günler pembe kahve rengi ara ara leke gördüm. Çok şükür pozitifti. 12 gün kan istemişti benden doktorum
Olmasa çıkmaz kanaatindeyim ben çok erkenden öğrendim çünkü gebelik testindeBenim de aynı belirtiler sadece lekelenme olmadı test yaptım idrar testi varla yok arası bilemedim![]()
Gerçekten mi sizi konuma etiketlemek isterimOlmasa çıkmaz kanaatindeyim ben çok erkenden öğrendim çünkü gebelik testinde
Olabilir neden olmasınGerçekten mi sizi konuma etiketlemek isterim![]()
Yok 2 gün var adet günümeadet gününüz geçti mi ?