transferin 9.günü ama birşey hissetmiyorum yardımmmm

aldemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
24
0
86
Ankara
:çok üzgünüm:transferin 9.günü ama birşey hissetmiyorum neden?

ne ağrı ne sızı

arasıra belim ağrıdı biraz da kasıklarıma ağrı geldi gitti,gögüslerimde hiçbir değişiklik yok

acaba tutmadımı ?

böyle olup hamile kalan var mı bu normal mi 2 temmuz test tarihim tutunma kanaması diye de bir şey olmadı

hiçbir şey hissetmiyorum yardım edin lütfennnn.....

Arkadaşlar 29 nisan'da aylık kontrolüm var ama o güne kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum:43:
yani o tarihte 12 hafta bitiyor ve kontrol var.
bu zamana kadar kanama hiç olmadı.Hiçbirşey de hissetmiyorum.Gögüslerim şişmedi,kusmadım bile,sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum ve çok üzgünüm.

sorum olacak?
1-kanama olmazsa herşey normal midir?
2-bu durumda bebek gelişmemiş oluyor mu bu durumda da kanama olur mu?Kaçıncı haftada olur?
3-kalbi durmuşsa kanama olur mu,kaçıncı haftada olur?
4-Birşey hissetmemek normal mi?Bebeği hissetmek adına söylemiyorum.Bebek hissedilmez onu biliyorum.
5-Hiçbir yerim ağrımıyor bu normal mi?

Ne olur bu sorularla kafayı yememe az kaldı?Tüp bebk tedavisi gördüm ve ilk gebeliğim ve kaybetmek istemiyorum:43:

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:1:

:çok üzgünüm:transferin 9.günü ama birşey hissetmiyorum neden?

ne ağrı ne sızı

arasıra belim ağrıdı biraz da kasıklarıma ağrı geldi gitti,gögüslerimde hiçbir değişiklik yok

acaba tutmadımı ?

böyle olup hamile kalan var mı bu normal mi 2 temmuz test tarihim tutunma kanaması diye de bir şey olmadı

hiçbir şey hissetmiyorum yardım edin lütfennnn.....
Ayni bendeki belirtiler.. Eski bir tarihte yazmissin tuttu mu merak ettim. Cevaplarsan sevinirim

Back
X