Kaçıncı gün embriyosu acaba. Değil burada daha düşük olanların da var artış kıymetli canımBetam 37.97 çıkmış 9. Günümde. 48 saat sonra tekrar bakalım dedi doktorum? Sizler ne düşünüyorsunuz? Çok mu düşük acaba
5. Gün embriyosu benimKaçıncı gün embriyosu acaba. Değil burada daha düşük olanların da var artış kıymetli canım
Endişe etme canım pazartesi takip edelim. Herkesten zaten 48 saat sonra isteniyor korkma5. Gün embriyosu benim
yarın sabah tekrar vericem bakalım. Biraz tedirgin etti beni ama idrar testin aşırı silikti ertesi gün biraz belirginleşmişti. Sanırım çok yeni henüzEndişe etme canım pazartesi takip edelim. Herkesten zaten 48 saat sonra isteniyor korkma
Geç tutunmuştur yani eğer söylediğin gibi ise testte.yarın sabah tekrar vericem bakalım. Biraz tedirgin etti beni ama idrar testin aşırı silikti ertesi gün biraz belirginleşmişti. Sanırım çok yeni henüz
Evet diğer açtığım konuda bakar mısın canım görebiliyor musun acaba ilk testlerim ve diğer testlerimGeç tutunmuştur yani eğer söylediğin gibi ise testte.
Hangi konu canım başlığı neEvet diğer açtığım konuda bakar mısın canım görebiliyor musun acaba ilk testlerim ve diğer testlerim
Pembeler çarşamba gününe ait. Morlar perşembe gününe aitHangi konu canım başlığı ne
Cuma günü de test günümdüPembeler çarşamba gününe ait. Morlar perşembe gününe ait
Evet artmış canım. Yarın kan verme istersen idrar yap yine takip et bakalım biCuma günü de test günümdü
Canım bi arkadaşında böyle 30 luydu ilk beta hcg si sonra düzenli arttı onunda aynı 5.gün embriyosu 9.gün test vermiştiBetam 37.97 çıkmış 9. Günümde. 48 saat sonra tekrar bakalım dedi doktorum? Sizler ne düşünüyorsunuz? Çok mu düşük acaba
İnşallah yaCanım bi arkadaşında böyle 30 luydu ilk beta hcg si sonra düzenli arttı onunda aynı 5.gün embriyosu 9.gün test vermişti
Yarın 48 saat olmuş olacak doktorum istediği için mecbur vericem inşallah güzel bir artış oluyordurEvet artmış canım. Yarın kan verme istersen idrar yap yine takip et bakalım bi
Yarın 48 saat olmuş olacak doktorum istediği için mecbur vericem inşallah güzel bir artış oluyordur
İnşallah güzel haberler verebilirimHa tamam ben bugün verdiniz sandım ya. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız haberdar edin mutlaka
37den 47ye çıkmış 2 gün sonra tekrar istediHa tamam ben bugün verdiniz sandım ya. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız haberdar edin mutlaka
Canım şu iki gün sola yat çay bardağından biraz az nar suyu iç37den 47ye çıkmış 2 gün sonra tekrar istedi
Tamamdır canım öyle yapayımCanım şu iki gün sola yat çay bardağından biraz az nar suyu iç
Çok içme nar suyunu canımTamamdır canım öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?