Yarım çay bardağı kadar içmem yeterli o zamanÇok içme nar suyunu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım çay bardağı kadar içmem yeterli o zamanÇok içme nar suyunu canım
Evet evet canım. Rahim içi kanlanmayı sağlar iyi olur. Ben hep içtim de Coraspin kullanıyorsan ondan fazla içme diyorumYarım çay bardağı kadar içmem yeterli o zaman
Hayır onu hiç kullanmadımEvet evet canım. Rahim içi kanlanmayı sağlar iyi olur. Ben hep içtim de Coraspin kullanıyorsan ondan fazla içme diyorum
Tamam canım sabah yumurta çiğ fındık çiğ badem çiğ kabak çekirdeği ye tutunmayı da kolaylaştırırHayır onu hiç kullanmadım
Tamamdır canım tavsiyelerinize uyacağım. 2 günde etkisi olur mu acaba?Tamam canım sabah yumurta çiğ fındık çiğ badem çiğ kabak çekirdeği ye tutunmayı da kolaylaştırır
Olur olur akşamları da ye fındık badem illaki olur endişeye kapılmaTamamdır canım tavsiyelerinize uyacağım. 2 günde etkisi olur mu acaba?
İnşallah çok teşekkür ediyorumOlur olur akşamları da ye fındık badem illaki olur endişeye kapılma
Şimdilik endişe edecek birşey yok , benim 9. Gün 21 gelmişti 11.gün 52 herkesten düşük yani ve hemşire korkuttu beni düşük diye . Doktor önemli olan katlaması dedi.15 gün 384 geldi keseye gideceğiz on gün sonra . Geç tutunmuş olabilir bizimkiler . 2 embriyo vardı bende de 5aa
Merhaba tekrar verdiniz mi kan?Maşallah çok güzel sonuçlar almışsınız. İnşallah her seferinden en güzel sonuçlarla dönersiniz evinizdendua beklerim sizden çok teşekkür ediyorum
![]()
Evet verdim maalesef yine çok yükselmedi 49 oldu. Doktor ilaçlara devam et tekrar kan ver dedi yarın tekrar vereceğimMerhaba tekrar verdiniz mi kan?
Bende çok korkuorm 7. Gün 67.16 geldi beta 9. Gün 100.5 normalmidir çok düşünüorm kafaya takıorm yarın gene kan verecemTamam canım sabah yumurta çiğ fındık çiğ badem çiğ kabak çekirdeği ye tutunmayı da kolaylaştırır
Sizce benimde değerim yükselirmi 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5Olur olur akşamları da ye fındık badem illaki olur endişeye kapılma
Diğer konudada bana sormuşsunuz size direkt hesapladım orda da 67*0.60=40 40+67=107 diye korkulacak bişey yok değer kötü değilBende çok korkuorm 7. Gün 67.16 geldi beta 9. Gün 100.5 normalmidir çok düşünüorm kafaya takıorm yarın gene kan verecem
Çok saol canımDiğer konudada bana sormuşsunuz size direkt hesapladım orda da 67*0.60=40 40+67=107 diye korkulacak bişey yok değer kötü değil
Tekrar kan verdiniz mi acaba? Benimde 11. Gün 29.1 çıktı sonucum yarın tekrar kan vereceğimEvet verdim maalesef yine çok yükselmedi 49 oldu. Doktor ilaçlara devam et tekrar kan ver dedi yarın tekrar vereceğim
Kimyasal oldu maalesefTekrar kan verdiniz mi acaba? Benimde 11. Gün 29.1 çıktı sonucum yarın tekrar kan vereceğim![]()