Az değil cnm hayırlı olsun 9.gün değeri 40 olup sağlıkla doğum yapanlar oldu. Yeter ki 2 gün sonra sağlıklı artış olsun en az %60Merhaba kızlar umarım gören bilen olursa soruma cevap verir. Bugun embriyo transferimin 9. Günü beta hcg değerm 70 Bu değer 9. Gün için az mı? Elbette bir gün sonra yine kan vereceğim ama başlangıç için düşük gibi geldi böyle olupta yükselen varsa paylaşırsa bana çok moral olur
Transferin 9. günü beta değerim 84.5du. Önemli olan düzenli artış göstermesi değeriniz düşük değil.Merhaba kızlar umarım gören bilen olursa soruma cevap verir. Bugun embriyo transferimin 9. Günü beta hcg değerm 70 Bu değer 9. Gün için az mı? Elbette bir gün sonra yine kan vereceğim ama başlangıç için düşük gibi geldi böyle olupta yükselen varsa paylaşırsa bana çok moral olur
Pozitif sağlıklı devam etmiştir inşallah.Transferin 9. günü beta değerim 84.5du. Önemli olan düzenli artış göstermesi değeriniz düşük değil.
Tabiki önemli olan artış. Çok teşekkür ederm. Cevabın içinde Allah razı olsunAz değil cnm hayırlı olsun 9.gün değeri 40 olup sağlıkla doğum yapanlar oldu. Yeter ki 2 gün sonra sağlıklı artış olsun en az %60
Amin inşallahHayır değil tabiki sağlıkla ilerlesin
Sağlıklı ilerliyor çok şükür. İnşallah sizin de sağlıklı ilerlerPozitif sağlıklı devam etmiştir inşallah.Cevap verdiğin için çok sağol çok moral oldu
Şuana kadar iki kere kanama yaşamış olsam da çok şükür güzel devam ediyorÇok teşekkürler cevabın için inşallah gebeliğin sağlıklı devam ediyordur
Kaçıncı gün embriyosuydu ama büyük ihtimalle yok cnmMerhaba. 9.gün beta sıfırsa kesin yok diyebiliyormuyuz
Hiç baktırmadım kana. 3.gün embriyosu bakalım hayırlısı. Teşekkür ederimKaçıncı gün embriyosuydu ama büyük ihtimalle yok cnm
Ne za test gününüz ben test verdiniz sandımHiç baktırmadım kana. 3.gün embriyosu bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim
Canım sen tekrardan hamile misin çok sevindim haziran anneleri topiğinden kanaryam ben doğum ne zaman çok az kalmışHayır değil tabiki sağlıkla ilerlesin
İkinci testiniz nasıl çıktıAmin inşallahAğlayarak okuyorum bu saate bu kadar cevap gelceğini hiç tahmin etmemiştim sağolun iyi ki varsınız burdaki bütün kadınların kucağı boş kalmasın tez vakitte dolsun inşallah. Ben 3 senedir bekliyorum ve şuan ağlayamıyorum tüp bebek böyle bir şey hiç bir zaman oh çekemiyorsun işte bir kan sonucu daha görürsem belki rahatlarım
258 çıktı bugun de 619 çıktı çok şükürİkinci testiniz nasıl çıktı
Çok teşekkür ediyorum hepimize inşallah. Cuma günü test günüm ama meraktan gece uyuyamıyorum ve işe gidiyorum masabaşıNe za test gününüz ben test verdiniz sandımhayırlı sonuçlar olsun İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?