Transferin 9. Günü beta hcg değeri?

Hayırlı olsun canım. Aynı gün opu olduk ama ben hala yerimde sayıyorum
Teşekkür ederim canım senin dr rahim dinlendirme yi uygun gördü inşallah hayırlısıyla sende bu günleri göreceksin Allahın izniyle. Geç olsun güç olmasın. şimdi bende gün aşırı kan veriyorum. 3000 leri görünce kese gözükürmüş. Tüp bebekte hiç bir zaman telaş bitmiyor maalesef. Ama bugunleri gördüm ya onada şükür

Merhaba. Transferden sonra 9.günüm Erken idrar gebelik testi negatif. İlaçları bıraksammı iğneler ağır geliyor artık ümidim de yok

Çok şükür. Allahım bana da nasip eder inşaallah. Ben de birkaç güne regl olup başlayacağım transfer hazırlıklarına kısmetse. Temmuz ortası transfer olurum kısmetse

Üstte geçmişte yazmışım bakın Erken idrar testim 9.gün negatif ama 11.gün kandan gebe olduğumu öğrendim Sizin de olma ihtimaliniz var üzülürseniz tutunamaz rahat olun bekleyin gezin keyfinize bakın bebiş sizinle olabilir. Amin çok teşekkür ederim

Tavsiye üzerine İskenderun’daki palmiye hastanesi tüp bebek Dr Ozan beye gidiyorum orda akraba var takipte mecbur değiştircem. Adana’da Dr esra hanıma çok iyi diyolar bakalım
Anladım canm bende adana'dayım 27 Haziran'da transfer yapıldı dün pozitif sonucu aldım çok şükür Esra hanım hangi hastanede şuan

Anladım canm bende adana'dayım 27 Haziran'da transfer yapıldı dün pozitif sonucu aldım çok şükür Esra hanım hangi hastanede şuan
Hayırlı olsun. Prof Dr esra bulgan kılıçdağ sanırım. Kendi kliniğinde ben hiç gitmedim adres nette yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…