Hayırlı olsun canım. Aynı gün opu olduk ama ben hala yerimde sayıyorum258 çıktı bugun de 619 çıktı çok şükür
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım. Aynı gün opu olduk ama ben hala yerimde sayıyorum
Merhaba kan testine göre hareket edin bence. 9. Günde idrar da çıkmayabilirMerhaba. Transferden sonra 9.günüm Erken idrar gebelik testi negatif. İlaçları bıraksammı iğneler ağır geliyor artık ümidim de yok
Ah o stresli beklemeler çok zor çok erken test yapmışsınız ben 5.gün embriyolarımda 8.gün çok silik görmüştüm idrardaÇok teşekkür ediyorum hepimize inşallah. Cuma günü test günüm ama meraktan gece uyuyamıyorum ve işe gidiyorum masabaşı
Nerede tedavi oldunuz3.gün embriyoları iki taneydi.
Evet tabi Bi kaç gün sonra tutunuyor çünkü3.gün embriyosunun sonucu 5.güne göre dahamı geç çıkıyor ??
Çok şükür. Allahım bana da nasip eder inşaallah. Ben de birkaç güne regl olup başlayacağım transfer hazırlıklarına kısmetse. Temmuz ortası transfer olurum kısmetseTeşekkür ederim canımsenin dr rahim dinlendirme yi uygun gördü inşallah hayırlısıyla sende bu günleri göreceksin Allahın izniyle. Geç olsun güç olmasın. şimdi bende gün aşırı kan veriyorum. 3000 leri görünce kese gözükürmüş. Tüp bebekte hiç bir zaman telaş bitmiyor maalesef. Ama bugunleri gördüm ya onada şükür
Merhaba benim de 3 gun embriyosu bugun 7 gun negatif ti sizin sonucunuz ne çıktı acabaMerhaba. Transferden sonra 9.günüm Erken idrar gebelik testi negatif. İlaçları bıraksammı iğneler ağır geliyor artık ümidim de yok
Günaydın ben hamileyim. Siz kanda mi baktırdınız Sakın ilaçları bırakmayın 3.gün geç gözüküyor diyolarMerhaba benim de 3 gun embriyosu bugun 7 gun negatif ti sizin sonucunuz ne çıktı acaba
Benimki 11.gün kanda pozitif çıktı kese güzel kalp atışı haftaya inşallahMerhaba benim de 3 gun embriyosu bugun 7 gun negatif ti sizin sonucunuz ne çıktı acaba
Yok bende erken gebelik testi yaptım negatif olunca cok üzüldüm. Sizin adınıza o kadar cok sevindim ki Allah m sag salşm kucagınıza aldrsınGünaydın ben hamileyim. Siz kanda mi baktırdınız Sakın ilaçları bırakmayın 3.gün geç gözüküyor diyolar
Adana'da hangi hastaneye gidiyorsunuz?Adanada
Adana'da hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Anladım canm bende adana'dayım 27 Haziran'da transfer yapıldı dün pozitif sonucu aldım çok şükür Esra hanım hangi hastanede şuanTavsiye üzerine İskenderun’daki palmiye hastanesi tüp bebek Dr Ozan beye gidiyorum orda akraba var takipte mecbur değiştircem. Adana’da Dr esra hanıma çok iyi diyolar bakalım
Hayırlı olsun. Prof Dr esra bulgan kılıçdağ sanırım. Kendi kliniğinde ben hiç gitmedim adres nette yazarAnladım canm bende adana'dayım 27 Haziran'da transfer yapıldı dün pozitif sonucu aldım çok şükür Esra hanım hangi hastanede şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?