• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9. Günü idrar testi negatif

melekhira

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
105
-10
28
Hanımlar 3. Gün embriyosu transferi oldum tek embriyo bugün 9. Günüm idrar testi negatif. Böyle olup pozitif olan var mı 12. Günü?

Hanımlar 3. Gün embriyosu transferi oldum tek embriyo bugün 9. Günüm idrar testi negatif. Böyle olup pozitif olan var mı 12. Günü?
Idrar diyosun kaset erken gebelik testi miydi kandan belli olur bence doktor ne zaman dediyse o zaman kan ver

Arkadaşlar merhaba,
1 aralık 5.gün blastokist transferim oldu 6. denemem Ege üniversitesinde tedavisi görüyorum 15 Aralık test tarihi verdiler bugün dayanamadım test yaptım saat 14:30 gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim resim ekledim yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20221210_142936.webp
    IMG_20221210_142936.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 151
Bende 29 aralık ta transfer oldum bugün 9.gün.. akşam predictor erken gebelik testim tek çizgi yani negatif maalesef. İlaçlarımı iğnelerimi direk bıraksam mı.. pozitif olsa idi zaten idrarda da çıkardı. 3.gün dondurulmuş embr.transferi idi.

Arkadaşlar merhaba,
1 aralık 5.gün blastokist transferim oldu 6. denemem Ege üniversitesinde tedavisi görüyorum 15 Aralık test tarihi verdiler bugün dayanamadım test yaptım saat 14:30 gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim resim ekledim yorumlarınızı bekliyo
Arkadaşlar merhaba,
1 aralık 5.gün blastokist transferim oldu 6. denemem Ege üniversitesinde tedavisi görüyorum 15 Aralık test tarihi verdiler bugün dayanamadım test yaptım saat 14:30 gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim resim ekledim yorumlarınızı bekliyor

Back
X