• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 9.günü idrar testi yardım

Kızlar selam ben de dayanamayıp erken test yapanlardanım, 7. günümde idrar yaptım negatif :( Bugün 9. günüm ama ben hiç dinlenemedim iş yerim izin vermedi ve bu yüzden tutmamış gibi hissediyorum. Yatmadım yani ilk gün haricinde. Bugün de bi idrar testi yapsam mı diye şeytan dürtmüyor değil.

Kızlar selam ben de dayanamayıp erken test yapanlardanım, 7. günümde idrar yaptım negatif :KK43: Bugün 9. günüm ama ben hiç dinlenemedim iş yerim izin vermedi ve bu yüzden tutmamış gibi hissediyorum. Yatmadım yani ilk gün haricinde. Bugün de bi idrar testi yapsam mı diye şeytan dürtmüyor değil.
kaçıncı gün embriyosu koymuşlardı?

Bu arada biliyorum belirti aramak çok yanıltıcı olabiliyor ama dayanamıyorum. Göğüs ağrısı şişme filan hiç yok bende. Sadece üçüncü günden itibaren titriyorum aşırı üşümem var, çok çok hafif bi kasık ağrısı arada vuran, bir de iki gündür ciddi anlamda duygusallık ve sinir. Bunun dışında halsiz hissediyorum ve uyuyakalıyorum sürekli. Tabi bunların gebelik değil de adet ya da ilaçların belirtileri olmaları ihtimali de çok yüksek. Benzer şeyler yaşayanlar var mı aramızda acaba

Benim iki tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu koyuldu canım. Rahim ağzı dar olduğu için onun açılmasını bekledik ilaçla ve operasyonla o yüzden mecbur dondurduk.
Sen de mi bekleme evresindesin ? :KK17:
bazen idrara geç geçiyor bhcg değerleri. bazende geç tutunma oluyor.
bende hiç belirti olmadı 4. gün embriyosu 2 tane kondu 1 tanesi tutunmuş bekleme sürecini geçtim. benim bhcg kana çabuk karıştığı için 7. günden itibaren hayalet çizgi vardı baktın mı göremiyorsun neredeyse . 10. gün dayanamadım daha öncede düşüklerim ve dış gebeliğim olduğu için kan verdim 198 çıktı. diğer erken verme nedenimde su toplaması oldu bende karnım 7 aylık gibi şişti nefes alma problemim olmadığı için hastanede yatmadan atlattım şimdilik 7. haftanın başındayız şişliklerim indi ama faranjit oldum onun sıkıntısı var.
hiç bir belirtim yoktu göğüslerde şişme acıma olmadı ama regl ağrısı gibi bir ağrı vardı onuda forumda okuduğum bir tavsiye ile atlattım. maden suyu içince ağrım da kesildi. hiç hamileymişim gibi gelmiyor. hastaymışım gibi hissediyorum o kadar.
sende istersen p.tesi kan testi yaptır aşağı yukarı elinde bir değer olur düşünmekten kurtulursun. senin için hayırlısıyla ve sağlıklısıyla bebişlerin kucağına hemen gelsin. isteyen ve bekleyen herkesin evlat özlemi diner umarım

bazen idrara geç geçiyor bhcg değerleri. bazende geç tutunma oluyor.
bende hiç belirti olmadı 4. gün embriyosu 2 tane kondu 1 tanesi tutunmuş bekleme sürecini geçtim. benim bhcg kana çabuk karıştığı için 7. günden itibaren hayalet çizgi vardı baktın mı göremiyorsun neredeyse . 10. gün dayanamadım daha öncede düşüklerim ve dış gebeliğim olduğu için kan verdim 198 çıktı. diğer erken verme nedenimde su toplaması oldu bende karnım 7 aylık gibi şişti nefes alma problemim olmadığı için hastanede yatmadan atlattım şimdilik 7. haftanın başındayız şişliklerim indi ama faranjit oldum onun sıkıntısı var.
hiç bir belirtim yoktu göğüslerde şişme acıma olmadı ama regl ağrısı gibi bir ağrı vardı onuda forumda okuduğum bir tavsiye ile atlattım. maden suyu içince ağrım da kesildi. hiç hamileymişim gibi gelmiyor. hastaymışım gibi hissediyorum o kadar.
sende istersen p.tesi kan testi yaptır aşağı yukarı elinde bir değer olur düşünmekten kurtulursun. senin için hayırlısıyla ve sağlıklısıyla bebişlerin kucağına hemen gelsin. isteyen ve bekleyen herkesin evlat özlemi diner umarım
Sen de baya zorlu geçiriyorsun anladığım kadarıyla :( Ama çok şükür çok sevindim senin adına pozitifini almışsın ve umarım bebeğini kucağına alırsın sağlıkla :) Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Sanırım dediğin gibi yarın yaptırıcam kan testi illaki ufak da olsa değer çıkar diye ümit ediyorum 10. gün çünkü. Bu arada evimin cüvarında hiçç hastane yok öetro ile 10 durak gitmem gerekiyor acaba sağlık ocakları kan testi yapıyor mu onu araştırmam lazım -_-

Sen de baya zorlu geçiriyorsun anladığım kadarıyla :KK43: Ama çok şükür çok sevindim senin adına pozitifini almışsın ve umarım bebeğini kucağına alırsın sağlıkla :) Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Sanırım dediğin gibi yarın yaptırıcam kan testi illaki ufak da olsa değer çıkar diye ümit ediyorum 10. gün çünkü. Bu arada evimin cüvarında hiçç hastane yok öetro ile 10 durak gitmem gerekiyor acaba sağlık ocakları kan testi yapıyor mu onu araştırmam lazım -_-
teşekkür ederim. çok zor şeyler atlattım. şimdilik iyi gidiyor bebeğin durumu tabi düşük ihtimali hep var yaşımda var birazcık :) yaş 35 yolun yarısı oldu.

sağlık ocaklarında kan testi yapılıyor diye biliyorum. yakındakine sorarsın kan alma biriminiz var mı diye. birde benim bildiğim sabah 10 a kadar kan alıp gönderiyorlar.

teşekkür ederim. çok zor şeyler atlattım. şimdilik iyi gidiyor bebeğin durumu tabi düşük ihtimali hep var yaşımda var birazcık :) yaş 35 yolun yarısı oldu.

sağlık ocaklarında kan testi yapılıyor diye biliyorum. yakındakine sorarsın kan alma biriminiz var mı diye. birde benim bildiğim sabah 10 a kadar kan alıp gönderiyorlar.
Canım çok teşekkürler, ve yaşında da hiç bi şey yok bence böyle düşünmemelisin, daha çok ileri yaşlarda deneyip pozitif alanlar çok fazla biliyorum ama elbette dikkati elden bırakmamak gerek, hangi yaşta olursak olalım doğal bi gebelik olmadığı için... Kan için de yarın hemen soruyorum sağlık ocağına :)
Bakalım moral durumuma göre paylaşırım artık buradan :D

Canım çok teşekkürler, ve yaşında da hiç bi şey yok bence böyle düşünmemelisin, daha çok ileri yaşlarda deneyip pozitif alanlar çok fazla biliyorum ama elbette dikkati elden bırakmamak gerek, hangi yaşta olursak olalım doğal bi gebelik olmadığı için... Kan için de yarın hemen soruyorum sağlık ocağına :)
Bakalım moral durumuma göre paylaşırım artık buradan :KK70:
olumsuz olsa bile vardır bunda bir hayır demekten başka birşey gelmiyor insanın içinden. kötününde kötüsü var. önemli olan çocuk sahibi olmak değil diye düşünüyorum. önce kendi beden ve ruh sağlığın sonra eşinle mutlu ve huzurlu olman... çocuk olsa güzel olur olmazsada dünyanın sonu değil diye düşünüyorum kendimce . ve çevremdeki herkes eşim annem babam eşimin ailesi hep bu şekilde söylüyorlar . bende sana ve aynı durumda olan tüm kader arkadaşlarımın bu şekilde düşünmesini istiyorum.

olumsuz olsa bile vardır bunda bir hayır demekten başka birşey gelmiyor insanın içinden. kötününde kötüsü var. önemli olan çocuk sahibi olmak değil diye düşünüyorum. önce kendi beden ve ruh sağlığın sonra eşinle mutlu ve huzurlu olman... çocuk olsa güzel olur olmazsada dünyanın sonu değil diye düşünüyorum kendimce . ve çevremdeki herkes eşim annem babam eşimin ailesi hep bu şekilde söylüyorlar . bende sana ve aynı durumda olan tüm kader arkadaşlarımın bu şekilde düşünmesini istiyorum.
Aynen katılıyorum sana, benim çevremdekiler de böyle düşünüyor ve ben de elbette, sadece merak beni öldüren :) Bir de hem çalışıyorum hem okuyorum hem evle uğraşıyorum ( tabi transferden sonra ev işi çok yapmıyorum ) buna rağmen aklomdan çıkmıyor... :) Hakkımızda en güzeli ne okacaksa o olsun inşallah...

Arkadaşlar hepimiz ayni hataya düşüp kendi basimiza iş açıyoruz üzülüyoruz yok yere.kanda bile 12 gunde cikan gebelik idrarda 15 gunden asagi cikmiyo o da hassas testlerde.merak edip test yapip üzülüp tutacagi da varsa engel oluyoruz.benden size tavsiye kiymayin kendinize:işsiz:

bnm de bigun 9.gunum dauanamadm yaptim ..ilk baktim cikmadi bnde cikmadi die annmlere gittin geldim ikinci cizgi silik cikmiss

Herkese merhaba
5. Gun embrıyosu 7. Gun itibarı ıle ıdrarda gorulur.
6.gun itibarı ılede kanda deger gorulur.

Kizlar bakarmisiniz birincisi 8. Gun testi alttakide 9. Gun testi sizce koyulasma var mi anlamadim kimseyede gosteremiyorum
5.gun embriyosuydu 9. Gun israrda bayaa koyu olmasi gerekmiyormu yani cok silik geldi bana

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 1.655
Kizlar bakarmisiniz birincisi 8. Gun testi alttakide 9. Gun testi sizce koyulasma var mi anlamadim kimseyede gosteremiyorum
5.gun embriyosuydu 9. Gun israrda bayaa koyu olmasi gerekmiyormu yani cok silik geldi bana
Evet var gibi.

Merhaba kızlar bugün transferimin 9 cu gunu 5 cu gun transferi yapildi.2 tüp bebek başarısızlığım var az önce meraktan idrar testi yaptim sonuç negatif cıktı sizce erkenmi yaptim kan dami belli olur idrar testi negatif olup sonradan post-it olan varmi lütfen acil yardım

Benimde transferinin 9.gunu bugün iç gün kaldı kan vermeme en iyisi kan testi orda daha net cikiyo benimkide dondurulmuş emriyo iki tane konulsu üç gundur başım agriyo bide sol kasığımda uyusma oluyo 😀

Back
X