Hayır benimde böyleydi daha çok yeni olduğu için böyle silik çıkıyor yarın kan verin netleştirin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. 29 ağustosta çift transfer oldum. Bugün 9.gün sabah ikinci idrarımla 2 saatlik bir idrarla kaset test yaptm silik çıktı. Saat 5 gibi de erken gebelik testi yaptım. O da silik çıktı. Sizce silik olması normal mi? Daha koyu olmaz mıydı? Yarın kan verecem daha net olacak.
Teşekkür ederim umutlu oldumHayır benimde böyleydi daha çok yeni olduğu için böyle silik çıkıyor yarın kan verin netleştirin hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah.Var gibi duruyor umarım güzel haberler alırsınız..
Çok ilginçMaşallah sağlıkla gelsin kan ver tam netssin benim hiç koyulaşma olmadı hatta anı olarak kalsın diye yine yaptım 34 haftalardaydi sanırım yine tam koyulasma yoktu
23 dü ilk sonucum 10.gün tekrar yaptım yine silikti hatta dedim kesin yine kimyasal oldu hiç umudum yoktu gittim kan verdim 57 çıktı yükseldi çok şükürTeşekkür ederim umutlu oldumkaç çıkmıştı ilk kan testinizde.
Yeni yeni yükselmeye başlıyor demek ki 9.gün. Boşuna 10.gün test yapın demiyorlar tam net belli olsun diye. Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah23 dü ilk sonucum 10.gün tekrar yaptım yine silikti hatta dedim kesin yine kimyasal oldu hiç umudum yoktu gittim kan verdim 57 çıktı yükseldi çok şükür
Kan verdiniz miiiYeni yeni yükselmeye başlıyor demek ki 9.gün. Boşuna 10.gün test yapın demiyorlar tam net belli olsun diye. Hayırlı olsun bebeğiniz inşallahSağlıkla kucağınıza alın bana da umut oldunuz. Korkum azaldı.
Evet bekliyorum sonucuKan verdiniz miii
Ayyyy çok heyecanla bekliyorumEvet bekliyorum sonucubugün de sabah ilk idrarla test yaptım o da silik çıktı artık eminim ama değeri kaç ona bakacağız inşallah.
Ben 6.günden yapmıştım hep silik gitti testim sonra koyulaştı şükür sizde üzmeyin kendinizi dua edin inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınızYeni yeni yükselmeye başlıyor demek ki 9.gün. Boşuna 10.gün test yapın demiyorlar tam net belli olsun diye. Hayırlı olsun bebeğiniz inşallahSağlıkla kucağınıza alın bana da umut oldunuz. Korkum azaldı.
Doktorun değerlendirdi miiSonucum 56 geldi. Düşük değil mi 10.güne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?