Transferin 9.günü idrar testi

Evrem17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
894
572
103
Merhaba arkadaşlar. 29 ağustosta çift transfer oldum. Bugün 9.gün sabah ikinci idrarımla 2 saatlik bir idrarla kaset test yaptm silik çıktı. Saat 5 gibi de erken gebelik testi yaptım. O da silik çıktı. Sizce silik olması normal mi? Daha koyu olmaz mıydı? Yarın kan verecem daha net olacak.

Eklentiler

• IMG_6669.webp
    104,4 KB · Görüntüleme: 68
Hayır benimde böyleydi daha çok yeni olduğu için böyle silik çıkıyor yarın kan verin netleştirin hayırlı olsun

Var gibi duruyor umarım güzel haberler alırsınız..

Maşallah sağlıkla gelsin kan ver tam netssin benim hiç koyulaşma olmadı hatta anı olarak kalsın diye yine yaptım 34 haftalardaydi sanırım yine tam koyulasma yoktu

Maşallah sağlıkla gelsin kan ver tam netssin benim hiç koyulaşma olmadı hatta anı olarak kalsın diye yine yaptım 34 haftalardaydi sanırım yine tam koyulasma yoktu
Çok ilginç neden acaba? Önemli olan kan sonucu gerçi de.

23 dü ilk sonucum 10.gün tekrar yaptım yine silikti hatta dedim kesin yine kimyasal oldu hiç umudum yoktu gittim kan verdim 57 çıktı yükseldi çok şükür
Yeni yeni yükselmeye başlıyor demek ki 9.gün. Boşuna 10.gün test yapın demiyorlar tam net belli olsun diye. Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah Sağlıkla kucağınıza alın bana da umut oldunuz. Korkum azaldı.

Kan verdiniz miii

Ben 6.günden yapmıştım hep silik gitti testim sonra koyulaştı şükür sizde üzmeyin kendinizi dua edin inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız

Sonucum 56 geldi. Düşük değil mi 10.güne göre
Doktorun değerlendirdi mii güzel düşünelim güzel olsun. Muhtemelen 12. Gün tekrar kan vermeni isteyecektir ben tam bilmiyorum kaç olması gerektiğini ama artış önemli diye biliyorum.. benim doktor garantiye almak için 10 da değil 12. Günde kan istedi

Bugün hemşire arayacak değerlendirmesini soracağım. İnşallah artışı güzel olur. Çarşamba günü de baktırmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…