İnşallah değişir cnm bende senle aynı gün transfer oldum ama benim dondurulmuş erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı 6ve8 de bugün de kan vercem inşallah seninde daha etkendir olumlu düşün olumlu olsun gerçekten çok zor bir yıl biliym sabr ben 7 yıldır bklymMerhaba arkadaşlar 6 Eylül'de transferim gerçekleşti 5 gün embriyosu.19 da test günümdü.ama ben ayın 14 de idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı.9 gün erken sürec mi yada kan testinde değişir mi?böyle birşey yaşayan var mı.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benimde 7 yıl oldu :)İnşallah değişir cnm bende senle aynı gün transfer oldum ama benim dondurulmuş erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı 6ve8 de bugün de kan vercem inşallah seninde daha etkendir olumlu düşün olumlu olsun gerçekten çok zor bir yıl biliym sabr ben 7 yıldır bklym
İğne fitil kullanıyor musunuz bide taze transfer miİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benimde 7 yıl oldu :)
Sadece iğne kullaniyorum hayır dondurulmuş 5 gün embriyoİğne fitil kullanıyor musunuz bide taze transfer mi
İnşallah Allahım gönlünce verirSadece iğne kullaniyorum hayır dondurulmuş 5 gün embriyo
Göbekten yapıyorum bilmiyorum fitil hiç kullanmadimNeden fitil vermediler acaba bide göbekten mi yoksa kalçadan mı yapıyorsunuz iğneyi
İçini ferah tut sabrınin hediyesini alıyorsun bence bebişim orada :)haber verirsin kan testinin sonucunu inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımİnşallah Allahım gönlünce verirben dayanamadım yaptım ama daha da inanmyrm kan verene kadar da galiba öyle olacak
Amin inşallah seninde sıkı sıkı tutunur o haberi hepimiz birbirimize veririz cnmİçini ferah tut sabrınin hediyesini alıyorsun bence bebişim orada :)haber verirsin kan testinin sonucunu inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
İnşallah canım her anne olmak isteyene nasip olsun sen şimdi taze annişsin bizim için bol bol dua et kabul olur:))Amin inşallah seninde sıkı sıkı tutunur o haberi hepimiz birbirimize veririz cnm
Tabi ki ederim cnmİnşallah canım her anne olmak isteyene nasip olsun sen şimdi taze annişsin bizim için bol bol dua et kabul olur:))
Canim morelini bozmak istemem ama transferden sonraki 8 -9 gün icinde idrarda pozitifi görmezsen tutmamis demektir. Bende aynisi oldu. 5 gün dondurulmusMerhaba arkadaşlar 6 Eylül'de transferim gerçekleşti 5 gün embriyosu.19 da test günümdü.ama ben ayın 14 de idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı.9 gün erken sürec mi yada kan testinde değişir mi?böyle birşey yaşayan var mı.
Aynen canım inşallah 2 transferde güzel haberler alirizCanim morelini bozmak istemem ama transferden sonraki 8 -9 gün icinde idrarda pozitifi görmezsen tutmamis demektir. Bende aynisi oldu. 5 gün dondurulmus
Merhaba tuttu mu bebeğiniz bende şu an aynı durumdayım daAynen canım inşallah 2 transferde güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?