Transferin 9 günü idrar testinde negatif çıkıp 12.gün kanda pozitif olan var mı?

LovEva

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
128
108
18
32
Merhaba arkadaşlar 6 Eylül'de transferim gerçekleşti 5 gün embriyosu.19 da test günümdü.ama ben ayın 14 de idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı.9 gün erken sürec mi yada kan testinde değişir mi?böyle birşey yaşayan var mı.

İnşallah değişir cnm bende senle aynı gün transfer oldum ama benim dondurulmuş erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı 6ve8 de bugün de kan vercem inşallah seninde daha etkendir olumlu düşün olumlu olsun gerçekten çok zor bir yıl biliym sabr ben 7 yıldır bklym

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benimde 7 yıl oldu :)

İnşallah Allahım gönlünce verir ben dayanamadım yaptım ama daha da inanmyrm kan verene kadar da galiba öyle olacak
İçini ferah tut sabrınin hediyesini alıyorsun bence bebişim orada :)haber verirsin kan testinin sonucunu inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Canim morelini bozmak istemem ama transferden sonraki 8 -9 gün icinde idrarda pozitifi görmezsen tutmamis demektir. Bende aynisi oldu. 5 gün dondurulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…