Eğer sonucum pozitif olursa ben olucam inş.guclubacismile9.günüm hiç mi hiç belirtim yok.Ne göğüslerimde ne de kasıklarım da.Yalnızca ilk günler bacaklarım ağrıdı.Ama benim siyatiğim var zaten.Yağmur yağacakmış ondanmış.
selam test yaptırdın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer sonucum pozitif olursa ben olucam inş.guclubacismile9.günüm hiç mi hiç belirtim yok.Ne göğüslerimde ne de kasıklarım da.Yalnızca ilk günler bacaklarım ağrıdı.Ama benim siyatiğim var zaten.Yağmur yağacakmış ondanmış.
Arkadaşlar hepinize tek tek tüm kalbimle teşekkürediyorum..ve gönülden istiyorumki sizinde iyi haberlerinizi alırız..
Benim lekelenmelerim 8.günü başladı..ama ara ara oluyodu ve bildiğiniz kahverengiydi..galiba yerleşme dedikleri buymuşş..
Tabi artık bundan sonrası önemli..işallah 9 ayım sağlıklı ve güzel geçer..işallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız..
Yalnız bide şunu söyliyim..kimseye kötü örnek olmak istemiyorum..ben beslenmeme hatta dinlenmeme hiç dikkat etmemiştim...benim ilk denememde tuttu...rabbim ol derse oluyo işte..o yüzden kızlar lütfen ümidini yitirmeyin..burda yazılanlardan kendinize pay çıkartıp moralinizi bozmayın..
Herkeste farklı etkiler yaratabilir...
Rabbimize dua edelim..o isterse oluyo işte..
Canlarım benim tek tek pozitif haberlerinizi alıcaz işallahh
yaramaz84 benimde test günüm cumartesi ama 8.günü başlayan lekelenmelirim dün akşam fazlalaştıbelkide tutunamadı miniğim .inşallah hayırlı sonuçlar alırız
canım ben dayanamadım dok çıkabileceğini söyledi,bendetahlilimi verdim öğlen alacağım.aslında bu korkuyla beklemektense sende yaptırsaydın.çünkü okadar kanama yaşayan varki okuduklarımdan düşükle sonuçlanıyor.allah esirgesin de bence bekelme.benim diğerlerinde kanamam olmuştu 3.de dehemen yaptırdım ama malesef sonuçlerım hep olumsuzdu.allahım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin öptüm.
selam test yaptırdın mı?
Evet...Bekliyorum.Yalnızca bugün belim ağrıyor.Adet ağrısı.Ümitsizim.mafoldumben
yaramaz84 ve nilem10 sonuçlarınızı merak içinde bekliyoruzz.müjde verin artıkk
Güzelim 9. günde kanamam başlamış ve karnım şişmişti regl oldum diye ağlayarak aradım doktorumu, git test yaptır dedi, içimden ne gerek var diyerek gittim bana göre regl olmuştum ama hamile olduğumu öğrendim.
Zaten kahverengi ise yerleşmedir büyük ihitmalle ilaçları atıyordur. Git test yaptır varsa çıkar. Ama moral filan bozma kötü bir durum değil bu.
hadi inşşallahhh. yüzün gülsün...... ne zaman kan testi düşünüyorsun. 10. günde çıkabiliyormuş.