- 15 Ekim 2025
- 11
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi umutlu_bekleme
Merhaba arkadaşlar transferin 9. Günü beta hcg 71 çıktı sizce nasıl ? Düşük bir değer mi iki güne artar mı yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi 2 günde 1 iki katı artması önemli olan bu noktadaMerhaba arkadaşlar transferin 9. Günü beta hcg 71 çıktı sizce nasıl ? Düşük bir değer mi iki güne artar mı yardımcı olabilir misiniz?
Kimyasala dönmesinden korkuyorum değer düşük gibi geldi sanki inş artar zaman geçmiyo sankiGayet iyi 2 günde 1 iki katı artması önemli olan bu noktada
Test günü 120 lerden bahseden oluyordu bence normal değerinMerhaba arkadaşlar transferin 9. Günü beta hcg 71 çıktı sizce nasıl ? Düşük bir değer mi iki güne artar mı yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba ben de transfer hariç 9. Gün kan vermiştim 83 ile öğrendik 8 haftayı geçtik şuanMerhaba arkadaşlar transferin 9. Günü beta hcg 71 çıktı sizce nasıl ? Düşük bir değer mi iki güne artar mı yardımcı olabilir misiniz?
Bende tranafee günü hariç 9. Günde kan verdim inşallah yarın artış görürüm yarın tekrar kan vercemMerhaba ben de transfer hariç 9. Gün kan vermiştim 83 ile öğrendik 8 haftayı geçtik şuan
İnşallah öyledir yarını iple çekiyorum artış olur beklemek de çok zorTest günü 120 lerden bahseden oluyordu bence normal değerin
Güzel şeyler düşünİnşallah öyledir yarını iple çekiyorum artış olur beklemek de çok zor
Korkmayın dua edin insallah sizinledir saglikla kucaginiza alinBende tranafee günü hariç 9. Günde kan verdim inşallah yarın artış görürüm yarın tekrar kan vercem
İnşallah çok teşekkür ederimKorkmayın dua edin insallah sizinledir saglikla kucaginiza alin![]()
onemli olan duzenli artis olmasi cnm 2 gunde bir kan verip yukselise bak benim 8.gun 117 ydi meselaKimyasala dönmesinden korkuyorum değer düşük gibi geldi sanki inş artar zaman geçmiyo sanki
Senin yüksekmiş çift embriyo mu transfer edildionemli olan duzenli artis olmasi cnm 2 gunde bir kan verip yukselise bak benim 8.gun 117 ydi mesela
hayir cnm tekSenin yüksekmiş çift embriyo mu transfer edildi
Sonucunuz gayet güzel çıkmış neden üzüldünüz ki. Stres yapmayın gayet iyi sonuç 9.güne göre herkesin hcg üretimi farklı kimilerinin erken tutunma oluyor daha yüksek sonuçlar çıkıyor 2 gün sonra 200 leri görürsünüz hiç takılmayınSenin yüksekmiş çift embriyo mu transfer edildi
Ay hadi inşallah hemen yarın olsun istiyorumSonucunuz gayet güzel çıkmış neden üzüldünüz ki. Stres yapmayın gayet iyi sonuç 9.güne göre herkesin hcg üretimi farklı kimilerinin erken tutunma oluyor daha yüksek sonuçlar çıkıyor 2 gün sonra 200 leri görürsünüz hiç takılmayınhayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
![]()
Çarşamba 1.30 da vermiştim kanı aynı saatte ver denildiği için öğlen sonunu bekliyorumÇıktımı sonucunuz?
124 çıkmış tam anlamlı iki kat bir artış olmamış tekrar kan istendiÇıktımı sonucunuz?
%60 ve fazla olmalı diye biliyorum hiç canını sıkma güzelce yükselir inşallah124 çıkmış tam anlamlı iki kat bir artış olmamış tekrar kan istendi