Transferin 9.günü

Ojemba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
16
0
1
48
Transferin 8.günü...6 gunde 2.ci cizgi silik 8.gunde hiç çıkmadı...başına gelen varmı.lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

Tüp bebek..embrio transferi...6.7.gün idrar testinde 2.çizgi silik çıktı...8.günde çıkmadı malesef

Ben varım canm keske hic yapmasaydin bende 6.gun yaptiginda 7.gun yaptgmda silikti sora yok oldu sonucum negatif

Biliyorum simdi uzulecegini ama malesef benim sonucum boyle oldu ama benim doktorum 12.gun israrla kan istedi bir kez basina gelmis onca senelik hayatinda kanda cikmamis ama sora test yapmis 12.gun sonrasi bi kac gun sora cikmis yapma 12.gunu bekle moralini de bozma umidini yitirme derim

İdrara sıkışık olmakla da alakası var diye okudum..Ben sıkışık değildim ondan idrar testinde negatif çıkmış olabilirmi

Çok zor bi süreç..baska hic birşey düşünemiyorum
Evet haklısın seni cok iyi anliyorum ilk denememdi benimde ustunden 40 gun gecti daha cok yeni benimde olsun yine deniycem bak saglikli olsunda hep olumlu seyler dusunmeye calış oyalanacak biseyler yapabilirsin cogu gitmis azı kalmış

İdrar seyreltisi tabi etkiler sabah ilk idrar ya da 4 saat sora gelen idrar ile yapilinca dogru sonuc veriyor diye biliyorum

Tabi cok erkenmis aslında bende dayanamadim cok sabırsızız o kadar zaman bekleyince malesef hemen sonuc ogrenmek istiyoruz 5.gun mu yoksa 3.gunmu onu yazmsmiydiniz
Cunku 5.gun embriyosu icin 12.gun 3.gun icin 14.gun test gunu oldugu icin aslnda 8.gun idrar testi icin cok erken sayılır

6.ve 7 günde ikinci çizgi silik te olsa çıkınca sevindik bugün daha koyu renkte beklerken hic çıkmayınca üzüldüm malesef..

Back
X